Prima reacție oficială a lui Salman Khan despre soția și fiica din Dubai. Ce a putut să spună soțul Iuliei Vântur despre cele două

Prima reacție oficială a lui Salman Khan despre soția și fiica din Dubai. Ce a putut să spună soțul Iuliei Vântur despre cele două
Prima reactie oficiala a lui Salman Khan despre sotia si fiica din Dubai. Ce a putut sa spuna sotul Iuliei Vantur despre cele doua

Vestea că Salman Khan ar avea o soție și o fiică în Dubai a venit ca un șoc pentru fanii actorului, dar și pentru iubita lui, Iulia Vântur.

Prima reacție oficială a lui Salman Khan despre soția și fiica din Dubai

Presa a vorbit în nenumărate rânduri despre faptul că actorul de la Bollywood ar avea o familie pe care o ține secret. În plus, zvonurile au fost alimentate pe rețelele sociale.

În peisaj a apărut și avocatul artistului care a făcut câteva precizări, spunând că nu e adevărat că Salman Khan ar avea o familie.

Acum, iubitul Iuliei Vântur a oferit o primă reacție cu privire la zvonurile tot mai des răspândite despre așa-zisa lui familie.

Invitat într-un show în care a fost nevoit să răspundă întrebărilor puse de către fani pe rețelele sociale, Salman Khan a oferit prima reacție în scandalul în care este implicat.

Actorul a apărut recent în show-ul fratelui său și a răspuns la întrebarea „când se va căsători Salman Khan?”.

Fratele artistului i-a arătat acestuia și un comentariu făcut de internaut.

„Frica ascunde multe. Toată lumea din India știe că ești în Dubai cu soția și fiica de 17 ani. Cât o să îi mai păcălești pe indieni?”, scria în comentariu.

Actorul a negat acuzațiile care i s-au adus cu privire la așa-zisa lui familie și a spus că el locuiește în India.

„Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internat au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Voi răspunde acestei persoane. Întreaga India știe unde locuiesc”, a spus Salman Khan, potrivit zeenews.india.

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur a vorbit despre relația cu iubitul ei, dar și despre eventualitatea apariției unui copil în viața lor.

„Când o vrea Dumnezeu”, a răspuns vedeta la întrebare.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?

A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, a spus ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI