Iulia Vântur îl consolează pe Salman Khan. Actorul indian tocmai ce a suferit o pierdere imensă. ”Odihnește-te în pace”

Iulia Vântur îl consolează pe Salman Khan. Actorul indian tocmai ce a suferit o pierdere imensă. ”Odihnește-te în pace”
Iulia Vantur il consoleaza pe Salman Khan

Vești cumplite pentru cinefilii din întreaga lume. Salman Khan trece prin momente dificile. Iubita lui Iulia Vântur îl consolează pe marele actor de la Bollywood. Starul indian tocmai ce a suferit o pierdere imensă, o legendă a marelui ecran. Despre cine este vorba.

Iulia Vântur îl consolează pe Salman Khan

Întreaga industrie cinematografică din India este uluită de vestea morții vedetei de film din Bollywood, Dilip Kumar. Întreaga națiune este în doliu odată cu decesul primului superstar „Khan” de la Bollywood.

Toate vedetele și-au exprimat durerea pentru trecerea la cele veșnice ale artistului Dilip Kumar, printre care și iubitul Iuliei Vântur. Salman Khan a adus, de asemenea, un tribut din toată inima regretatului star de film care a murit la venerabila vârstă de 98 de ani.

Salman Khan a postat o imagine emoționantă pe contul său de Twitter, în care celebrul actor apare alături de legenda filmului indian. În dreptul fotografiei, partenerul de viață al fostei prezentatoare de la Dansez pentru Tine a scris

„Cel mai bun actor pe care cinematografia indiană l-a văzut și-l va cunoaște vreodată! Odihnește-te în pace, Dilip Kumar”, a fost mesajul emoționant pe care Salman Khan l-a scris în dreptul pozei cu el și regretatul actor, postată pe contul său oficial de Twitter.

Cine a fost actorul indian Dilip Kumar

„Legendarul actor indian Dilip Kumar nu a fost doar un actor, ci o instituție, iar oamenii ca el se nasc odată într-un secol”, au declarat luni senatorul pakistanez și Mohsin Aziz, nepotul regretatului actor. La o întâlnire de condoleanțe în memoria lui Kumar, parlamentarul pakistanez a vorbit despre viața, cariera, caracterul și atașamentului său cu Peshawar, unde sa născut.

Kumar, pe numele său adevărat Yousuf Khan, s-a născut la 11 decembrie 1922 la casa sa ancestrală din zona Qissa Khawani Bazaar din Peshawar din provincia Khyber Pakhtunkhwa. Legendarul actor a murit săptămâna trecută la un spital din Mumbai, după o boală prelungită, la vârsta de 98 de ani.

„Actori precum Kumar se nasc odată la un secol. El nu a fost doar un actor, ci o instituție. A fost un mare asistent social și a contribuit cu generozitate pentru omenire”, a spus senatorul Aziz.

„A fost un gentleman temeinic și o persoană cu pământul care a câștigat inimi de mii și milioane de oameni prin munca sa grea”, a declarat liderul Pakistan Tehreek-e-Insaf la întâlnirea organizată la el acasă.

În 1998, guvernul pakistanez l-a onorat pe actorul Dilip Kumar cu distincția de „Nishan-e-Imtiaz”, cel mai înalt premiu civil al țării. Conducerea și oamenii din Pakistan și-au arătat adulația față de legendarul actor săptămâna trecută, președintele Arif Alvi descriindu-l pe Kumar drept „un actor remarcabil, un om umil și o personalitate demnă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI