Iulia Vântur nu are deloc liniște după ce Salman Khan este târât într-un nou scandal indian

Iulia Vântur nu are deloc liniște după ce Salman Khan este târât într-un nou scandal indian
Iulia Vantur nu are deloc liniste dupa ce Salman Khan este tarat intr-un nou scandal indian

Salman Khan și Iulia Vântur trec prin momente destul de dificile. Celebrul actor de la Bollywood este implicat într-un nou scandal care perturbă liniștea frumoasei blondine. Cine este celebrul actor care i-a adus acuzații grave partenerului fostei vedete de la PRO TV.

Iulia Vântur nu are deloc liniște după ce Salman Khan este târât într-un nou scandal indian

Salman Khan a revenit în lumina reflectoarelor după ce a fost atacat în mod direct de către Kamaal R Khan, una dintre cele mai controversate persoane publice din industria filmului indian.

Actorul Kamal R Khan este cunoscut pentru declarațiile sale agresive. Cu puțin timp în urmă, în timp ce trecea în revistă filmul Radhe, celebrul critic de film de la Bollywood l-a vizat direct pe Salman Khan. Kamal R Khan a dat de înțeles faptul că pelicula lui Salman Khan nu se ridică la nivelul standardelor filmului indian.

După ce a apărut această declarație, Salman Khan a intentat un dosar împotriva lui Kamal R Khan. Cu toate acestea, echipa juridică a iubitului Iuliei Vântur a dat un motiv diferit pentru a face cazul, susținând că Kamal R Khan a aruncat cuvinte grele împotriva mărcii Being Human a lui Salman Khan. Din această cauză, partenerul fostei prezentatoare de la Dansez pentru Tine a fost obligat să facă acest pas.

Filmul Radhe nu are nicio legătură cu acest caz, iar de atunci, KRK a rămas în prim-plan. Între timp, acesta l-a atacat din nou pe Salman Khan. Într-o postare de pe Twitter, Kamal R Khan a scris că „Salman Khan a stricat cariera multor oameni. Cine a vorbit împotriva lui este condamnat. Acum îi voi strica cariera. Îl voi aduce pe om pe drum”.

Cine l-a rugat pe KRK să-i ceară scuze lui Salman Khan

Arshi Khan a spus că, deși i-a cerut lui Kamaal R Khan să-și ceară scuze față de Salman Khan, însă acesta nu a ascultat-o. Arshi l-a acuzat pe KRK că a căutat „publicitate ieftină” folosind numele lui Salman.

Arshi a adăugat că se supără când vede oameni care încearcă să-l „tragă (pe Salman) în jos”. Într-un interviu acordat unui ziar de prestigiu din India, Arshi a spus:

„Și KRK a făcut toate acestea pentru o publicitate ieftină, de care și el s-a bucurat. Am vorbit cu el și i-am cerut să-și ceară scuze față de Salman saab, dar el nu m-a ascultat. Într-adevăr, mă simt frustrat când oamenii arată spre Salman Khan cu intenția de a-l trage în jos. ”

KRK a susținut că este trimis în judecată pentru recenzia sa nefavorabilă a filmului Radhe: Bhai cel mai dorit al tău. Cu toate acestea, avocații lui Salman susțin că procesul de defăimare răspunde acuzațiilor de corupție și spălare a banilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI