27 iun. 2024 | 21:16

De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu. Fostul iubit al artistei face mărturisiri incredibile

Monden
De ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu. Fostul iubit al artistei face mărturisiri incredibile
„Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină”

Deși lumea credea că, în sfârșit, Andreea Antonescu și-a găsit marea dragoste în persoana lui Victor Vrînceanu, deși au un copil împreună, mare a fost surpriza când s-a aflat că s-au despărțit. Numai că, deabia acum au apărut informațiile care scot la iveală de ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu. De fapt, fostul iubit al artistei face mărturisiri incredibile pe această temă.

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, despărțiți de mai bine de un an

După relațiaa eșuată cu Traian Spak, cu care are un copil, pe Sienna, Andreea Antonescu, acum la 41 de ani, era extrem de fericită în brațele lui Victor Vrânceanu. Ulterior avea să vină pe lume și al doilea copil al artistei, tot o fetiță, Venice Victoria.

De ce s-au despartit, de fapt, Andreea Antonescu si Victor Vrînceanu. Fostul iubit al artistei face marturisiri incredibile

Toate bune și frumoase, numai că, spre surprinderea multora, în martie anul trecut relația dintre cei doi era pe butuci, astfel că aveau să se despartă.

La doar trei luni de la venirea pe lume a micuței, în martie 2023, Andreea Antonescu era cea care făcea anunțul, declarând atunci că:

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat!

Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter. Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei!

Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe InstaStory.

Acum s-a aflat de ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu

După ruptură, o despărțire neașteptată în showbiz, au început și problemele, iar în 2024 s-a aflat de ce s-au despărțit, de fapt, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, jurnalistul fiind cel care a decis să facă lumină în acest caz.

Recent, acesta declara că fosta sa parteneră l-ar fi dat în judecată, și sunt două spețe pe rolul instanței. Prima, conform acestuia, ar avea legătură cu obținerea vizei pentru America.

Cum arată Andreea Antonescu în luna a 5-a de sarcină

Cea de a doua speță are legătură cu custodia micuței Venice Victoria. Se pare că în ambele cauze, Andreea Antonescu este determinată să meargă până la capăt cu procesele, mai spune Victor Vrânceanu.

Fostul iubit al artistei face mărturisiri incredibile

În timp ce se luptă în instanță cu fostul iubit, artista face mărturisiri incredibile, spunând că este gata și pentru un al treilea copil, și că vrea să-și refacă viața.

„Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că povestea merge mai departe. Nu am planuri (de viitor – n.r) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri.

Eventual îmi fac planuri peste o zi – două”, a declarat Andreea Antonescu în podcastul „Vin de-o poveste by Radu Țibulcă”.

De cealaltă parte, fostul iubit al artistei face mărturisiri incredibile, majoritatea având legătură cu procesele intentate de aceasta:

„Am încercat pe cât posibil să rezolvăm lucrurile civilizat, acasă, între noi, nu se poate, în schimb.

S-a ajuns la acest proces intentat de ea, procese, că sunt două. A fost o ordonanță pe care a făcut-o pentru că acum este plecată cu în America, cu fiica mea, cu Victoria. Este plecată cu Victoria. Trebuie menționat faptul că a plecat două luni și jumătate.

Eu nu am fost de acord, de asta a și depus ordonanță prezidențială”, a spus Victor Vrînceanu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Victor Vrânceanu: „M-am trezit cu această chemare în instanță”

Încercând să facă lumină în acest nou scandal casnic din showbiz-ul românesc, fostul partener al artistei mai spune, în cadrul aceleiași emisiuni, că fiica lor a locuit cu părinții lui în primele șase luni de la naștere, iar ulterior, fără nicio altă veste, avea să se trezească chemat în instanța de judecată:

„În primele șase luni de viață, copilul a stat integral la mine și la părinții mei.

M-am trezit cu această chemare în instanță. Ea a cerut și să depună acte pentru cetățenie americană pentru Victoria fără acordul meu. Andreea vrea să facă pentru copil tot ce vrea ea, toate dorințele ei să fie îndeplinite fără să țină cont de părerea mea.

Ea face altceva. Încearcă să mă îndepărteze și apoi se plânge că este mamă singură și nu o ajută nimeni”, a mai spus Victor Vrînceanu.

Cum se va termina războiul dintre cei doi, va rămâne la latitudinea instanței de judecată. În rest, în ceea ce-i privește pe fiecare, sunt deciși amândoi să-și vadă de viața lor.

PlaySport
Lângă cine a vrut Ciolacu neapărat să stea în timpul meciului România - Slovacia de la Euro
Stiri din Lume
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Stirile PROTV
Țara din Europa care riscă să rămână fără locuitori. Oamenii au plecat cu sutele de mii în ultimii ani
EVZ.ro
Situația în care permisul de conducere se reține pe loc. S-a schimbat legea
Digisport.ro
Ce lovitură: ”Radu Drăgușin a spus 'Da' pentru transfer”
PRO TV
Carmen Tănase, despre relația cu Al Pacino: ”A rămas cu buza umflată”. Ce i-a făcut actorul de la Hollywood
Adevarul
Surpriză neplăcută pentru un grup de turiști români în Grecia: au fost coborâți din feribot direct în apă adâncă: „Copiii s-au speriat” VIDEO
BZI.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Spynews.ro
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
Neașteptat cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, a doua seară consecutiv, după ce au fost surprinși de paparazzi cinând împreună
Impact.ro
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ego.ro
SUPER HOT! Cum a putut să se îmbrace INNA la un concert. Toți spectatorii S-AU FRECAT LA OCHI când au văzut-o așa!
Parteneri
Anda Adam, în AUTOBUZ în rochie de MIREASĂ! A dat limuzina de lux pe mijlocul de transport
Redactia.ro
Horoscop iulie 2024. Pentru unii nativi va fi o lună magică, alții vor avea parte de cele mai mari încercări ale vieții
Click.ro
Fiica Andreei Esca, SUPERBĂ când renunță la haine! Alexia, apariție INCENDIARĂ pe net
Vocea.biz
Cine e femeia care l-a făcut tată pe Andrei Rațiu! Povestea fotbalistului ajuns viral pe internet
Unica.ro
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
EVZ.ro
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Spynews
Ajutor pentru românii de la BLOC. Statul plătește 750 lei. Banii până la 31 decembrie
Capital.ro
Terenuri care costă cât o ceașcă de cafea pe metru pătrat, scoase la vânzare într-un orășel idilic din Suedia
Antena 3
Cum arată fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu. David a împlinit 15 ani. Detaliul remarcat de fani
Avantaje
BLOCAJ privind RECALCULAREA PENSIILOR! LOVITURĂ pentru ROMÂNI
Mediaflux
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Spynews.ro
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Cum se prepară - VIDEO
Realitatea.net
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie de mireasă poartă artista
Antena 1
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro