11 mart. 2023 | 12:09

Despărțire neașteptată în showbiz! Andreea Antonescu i-a spus ‘Adio!’ tatălui mezinei sale. Ce s-a întâmplat: „Vreau să aflați de la mine”

Monden
Despărțire neașteptată în showbiz! Andreea Antonescu i-a spus 'Adio!' tatălui mezinei sale. Ce s-a întâmplat: „Vreau să aflați de la mine
Andreea Antonescu s-a despartit de tatal mezinei sale

Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl mezinei sale, Victor Vrînceanu. Concurenta de la America Express a fost cea care a făcut anunțul oficial pe rețelele sociale. Ce explicație le-a dat fanilor săi. De ce a decis să pună punct relației cu fostul ei partener.

Mesajul Andreei Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu s-au despărțit. Artista din trupa Andre a declarat, pe Instagram, motivele pentru care ea și tatăl mezinei sale nu mai formează un cuplu.

Celebra cântăreață le-a mulțumit urmăritorilor săi pentru înțelegere, rugându-i să-i respecte decizia de a nu oferi mai multe detalii privind separarea ei de fostul ei partener.

„Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!”, a scris Andreea Antonescu pe Instastories.

De asemenea, în urmă cu 12 ore, Andreea Antonescu a distribuit un citat motivațional pe Instastories, prin care a dat cu subînțeles motivul pentru care relația ei cu tatăl mezinei sale ar fi luat sfârșit.

„Aleg să fiu singură decât să fiu în preajma persoanelor cărora nu le pasă.”, a scris solista pe rețelele sociale.

Citește și Cum îl porecleşte Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu. Concurenţii de la America Express au bufnit în râs: „Toată ţara o să îl ştie aşa de acum”

Cu cine ar mai pleca Andreea Antonescu în America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au demonstrat că formează una dintre cele mai puternice echipe din show-ul America Express, reușind să ajungă până-n semifinala competiției.

Proaspăta mămică a declarat, acum ceva timp, că ar repeta oricând experiența celui mai aventuros reality show produs în România și ar merge în America Express cu fratele ei, Răzvan, dacă ar putea alege pe altcineva să-i fie sprijin și coechipier.

„După episodul cu America Express, mi-am dat seama că partenerul/partenera trebuie să fie o persoană foarte apropiată ție, o persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine.

M-am bucurat mult că am plecat în această competiție cu Andreea (Bălan – n.r.), pentru tot trecutul pe care îl avem împreună și pentru că ne cunoaștem foarte bine.

Dar, dacă ar fi să mai am o opțiune, ar fi fratele meu, cu care, la fel, am o relație foarte strânsă, care mă completează din multe puncte de vedere.

Da, dacă ar fi să existe o altă opțiune în afară de Andreea, ar fi Răzvan (n.r. – fratele ei).”, a declarat vedeta, într-un videoclip în care a răspuns tuturor curiozităților fanilor săi legate de America Express.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
Capital.ro
Trucul genial pentru a repara o ciorbă în care ai scăpat prea multă sare: ”Excesul dispare imediat!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro