De ce s-a recăsătorit mama Luizei Melencu atât de repede. Am aflat motivul secret al grabei noului soț: „Nu a fost cu veselie” EXCLUSIV

De ce s-a recăsătorit mama Luizei Melencu atât de repede. Am aflat motivul secret al grabei noului soț: „Nu a fost cu veselie” EXCLUSIV
De ce s-a recasatorit mama Luizei Melencu

Vestea că Monica, mama Luizei Melencu, s-a recăsătorit, recent, cu un bărbat dintr-un sat din Caracal, a luat prin surprindere întreaga țară. Cine este noul soț al femeii, care îi alină suferința? Nina, mătușa Luizei, ne-a oferit declarații, în exclusivitate, pentru Playtech.ro: ”S-au cunoscut la o seră, el a grăbit cununia, ca să o treacă pe numele lui”.

De ce s-a recăsătorit mama Luizei Melencu atât de repede

Monica Melencu iubește din nou, la doar câteva luni de la decesul soțului ei, Claudiu, cu care se afla în plin proces de divorț. Mai mult, s-a și cununat civil, eveniment anunțat în exclusivitate, zilele trecute, de Playtech.ro. Contactată de reporterii Playtech.ro, Monica, mama Luizei Melencu, nu a dorit să ne ofere detalii despre căsătorie:

“Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, ne-a spus femeia, care s-a măritat în urmă cu două săptămâni.

”S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie. El a vrut să o treacă pe numele lui”

Nina, mătușa Luizei, ne-a vorbit, în exclusivitate, despre noul bărbat din viața femeii:

“Monica este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a  cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă. Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor”.

De asemenea, Nina ne-a mai dezvăluit și motivul pentru care cei doi s-au grăbit să-și unească destinele:

“S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie, au făcut ceva restrâns. El a vrut să o treacă pe numele lui. Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită”.

Luiza Melencu, tânăra din Caracal, a dispărut în urmă cu doi ani

Luiza Melencu, tânăra de 19 ani, din localitatea Dioști, județul Dolj, a dispărut în aprilie 2019, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT, care anchetează cazul, l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe Luiza, dar şi pe o altă tânără din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, Alexandra Măceşanu. Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată cu opt capete de acuzare la activ: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni) şi profanarea de cadavre sau morminte (două infracţiuni). El ar fi cerut familiei să nu-l viziteze la Penitenciarul din Craiova, nici măcar de Sărbători. El se teme că ar fi înregistrat, iar afirmațiile sale ar putea fi folosite la proces împotriva sa:

”Dă uneori senzația că e altul, nu că el e cel judecat. Că despre soarta oricui altcuiva s-ar discuta în sala de tribunal, nu despre a lui. Pe de altă parte, când se enervează, parcă ar fi un vulcan gata să explodeze. Mă înfioară numai gândul că trebuie să fim acolo, să-l înfruntăm”, ne-au declarat, pentru Playtech.ro, apropiații lui Gheorghe Dincă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI