Șoc! Monica Melencu i-a pus lui Gheorghe Dincă o întrebare. Criminalul a început să plângă, instant

Șoc! Monica Melencu i-a pus lui Gheorghe Dincă o întrebare. Criminalul a început să plângă, instant
Monica Melencu i-a pus o întrebare

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă i-a spus mamei Luizei Melencu tot ce s-a întâmplat. Acesta a mărturisit cu lacrimi în ochi. „Ajung să îl cred… Chiar îl cred!”, afirmă acum și Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, cealaltă fată din Caracal dispărută de mai bine de un an.

Monica Melencu i-a pus lui Gheorghe Dincă o întrebare

Gheorghe Dincă, prezent din nou în sala de judecată la termenul procesului în care este acuzat de răpirea, violarea și uciderea Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu, ar fi început să plângă când mama uneia dintre fete s-a apropiat de el și i-a adresat o întrebare.

Mama Luizei, Monica Melencu, spre surprinderea tuturor a primit acceptul judecătorului să se apropie de Gheorghe Dincă pentru a-i adresa o întrebare.

„M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte și să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei! A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete. A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune”, a povestit Monica Melencu, mama Luizei, potrivit Gândul.ro.

Gheorghe Dincă, cătușe, polițiști
Criminalul a început să plângă.

Mama Alexandrei Măceșanu ”Ajung să îl cred”

Și mama Alexandrei Măceșanu, Tudorița Măceșanu, confirmă această variantă. La Antena 3, femeia a povestit cele petrecut în sala de judecată:

„Numai în locul nostru să nu fi. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu, că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred. După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă!”

Gheorghe Dincă acuzat că le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

O tânără de 19 ani din localitatea Dioști, Luiza Melencu, județul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie în Caracal. Procurorii DIICOT care anchetează cazul l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, că a răpit-o, violat-o și ucis-o pe tânără.

Două luni mai târziu, Dincă ar fi  procedat la fel și cu Alexandra Măceșanu (15 ani), din comuna Dobrosloveni, județul Olt.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI