De ce s-a întors Narcisa Suciu din Finlanda, de fapt: ”Perioada de lockdown mi-a făcut foarte rău”

De ce s-a întors Narcisa Suciu din Finlanda, de fapt: ”Perioada de lockdown mi-a făcut foarte rău”
De ce a venit Narcisa Suciu in Romania

Narcisa Suciu a venit azi în platoul emisiunii ”La Măruță”, însă nu singură, ci cu Fetița Zurli, alături de care a interpretat piesa emoționantă ”Spune-mi, mami”.

De ce s-a întors Narcisa Suciu din Finlanda, de fapt

Narcisa Suciu a dezvăluit motivul revenirii sale în România, dar și povestea din spatele acestei noi colaborări cu Fetița Zurli. Narcisa Suciu a mărturisit că perioada de lockdown a afectat-o mult.

”Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda. Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam!

Am văzut-o și pe nepoțica mea, Alessia, care are 11 ani. Soțul meu a înțeles. Am stat puțin pe la Timișoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România și cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a povestit Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu a vorbit și despre fiica sa, în vârstă de 23 de ani, despre care spune că muncește foarte mult.

”Daria, fiica mea, are 23 de ani, e cea mai faina din lume, face un internship. Foarte multe lucruri ma intreaba despre mama mea, iar asta mi-a dat de lucru”, a mai dezvăluit Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu, despre traiul din Finlanda

Tot despre venirea sa în România, Narcisa Suciu a mai vorbit și la Kanal D.

„Am stat puţin pe la Timişoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România şi cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a declarat Narcisa Suciu în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Narcisa Suciu a mai povestit și despre viața în Finlanda. Ea a spus că nu are regrete în ce privește mutarea sa în Finlanda.

”Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România. Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe Internet”, mărturisea Narcisa Suciu cu ceva timp în urmă, potrivit Formula AS.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI