Ce face acum Narcisa Suciu. Cum arată artista după ce a plecat din România

Ce face acum Narcisa Suciu. Cum arată artista după ce a plecat din România
Cum arată viața Narcisei Suciu? Artista se bucură de fiica ei și de căldura familie

Narcisa Suciu este în continuare una din cele mai iubite voci de la noi, mai cu seamă că este cunoscută de români datorită pieselor calde din preaja sărbătorilor de iarnă. Cum arată artista acum și care este viața ei departe de România?

Cum arată viața Narcisei Suciu departe de România?

Narcisa Suciu a ales deja de ani buni să părăsească România, dar mereu se întoarce pe meleaguri când vine vorba despre sărbătorile creștine importante. Cântăreața are 46 de ani și s-a mutat în urmă cu zece ani în Finlanda, iar după mai bine de un an a revenit din nou acasă.

Cele care au intervenit între familia rămasă în țară și ea desigur că au fost restricțiile din contextul pandemic. Cântăreața se bucură să fie în România, iar încă de la venire a fost așteptată de o prietenă dragă, Mirela Retegan.

„După un an, din nou, acasă’, a scris Mirela Retegan pe Instagram, alături de imaginile cu Narcisa Suciu. Amintim că celebra cântăreață l-a întâlnit pe cel ce avea să-i dăruiască un copil pe rețelele de socializare.

Deși Veikko era dispus să lase tot în urmă și să se stabilească în România pentru ea, roșcata a decis că venise momentul pentru o schimbare, așa că a renunțat la la meleaguri pentru Finlanda, cunoscută drept cea mai fericită țară din lume. Frumoasa artistă a spus că nu are nici la moment vreun regret în legătură cu decizia făcută, pentru că aceasta i-a adus fericirea și împlinirea de care avea mare nevoie.

„Acum e lumină şi linişte în sufletul meu”

”Dacă sunt fericită în Finlanda? Da! Cu sigu­ranţă, da! Altfel nu aş fi stat! Acum e lumină şi linişte în sufletul meu şi sunt alături de un bărbat care mă iubeşte şi pe care îl iubesc. Veikko îmi oferă o viaţă tihnită şi confortabilă, nu trebuie să mă gândesc că trebuie să pun o pâine pe masă, aşa cum se întâmpla în România. Este un bărbat care m-a plăcut şi care m-a asumat cu totul, fără rezerve şi fără nicio condiţie, din clipa în care a început relaţia noastră. Ne-am cunoscut pe un site de socializare, pe Internet”
Narcisa Suciu (Sursa: Formula-AS)

Narcisa a mărturisit că un an relația dintre ei s-a purtat la distanță, ulterior cei doi luând decizia să nu mai fie condiționați de zboruri între cele două țări. Daria a fost cea care a convins-o că mutarea este ceea ce au ambele nevoie:

„chiar dacă el era dispus să vândă tot ce avea şi să se mute la Bucureşti (aflase că există şi în România tere­nuri de golf – marea lui pasiune!), am luat hotărârea ca, de dragul Dariei, care mi-a zis că ea nu mai vrea să aibă o mamă „vedetă”, să plecăm împreună în Fin­landa. Şi aşa, din 2010, viaţa mea a luat alt curs: acolo nu sunt vedetă, sunt doar o femeie fericită”