Sânziana Buruiană își enervează soțul zilnic. Nicolae a spus tot ce îi face soția sa

Sânziana Buruiană își enervează soțul zilnic. Nicolae a spus tot ce îi face soția sa
Sânziana Buruiană își enervează zilnic soțul

Nicolae Zuluf a dat totul din casă! Bărbatul a susținut că își enervează zilnic soțul. Cum reușește Sânziana Buruiană să îl calce pe bătături pe tatăl fetițelor sale? Ccare sunt nemulțumirile bărbatului vizavi de partenera sa?

Detalii din mariajul Sânzianei Buruiană. Nicolae, enervat zilnic de soția sa

Sânziana Buruiană a primit câteva plângeri din partea soțului. Cei doi și-au pus viața pe tavă odată cu proiectul „Mămici de pitici cu lipici”, ambii fiind protagoniștii showu-ului care are în prim-plan familia. Iată că totul devine din ce în ce mai transparent, iar fostul fotbalis o pune la zid pe soția sa.

Mai exact, bărbatul mărturisește că blondina nu este o bună gospodină, fiind dezamăgit de felul în care femeia are grijă de curățenia din casă sau din mașină. Mai mult decât atât, fostul sportiv mai mărturisește că ea intră încălțată cu pantofii plini de noroi în casă.

„Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, a spus Nicolae Zuluf pentru un post de televiziune.

„În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii'”

Vedeta de televiziune a recunoscut că ea este totuși cea mai supărăcioasă dintre ei, pentru că soțului său îi trece repede. „ El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a dezvăluit Sânziana Buruiană.

Mulți dintre fanii emisiunii de la Antena Stars apreciază foarte mult familia lor și modul acestora de a se prezenta pe cât se poate de natural în fața telespectatorilor. Din păcate, reproșurile vin și de această dată în dreptul fostului model, care e aspru comentat de mămicile care susțin că exagerează cu vestimentația mult prea vulgară. Cu toate astea, fosta asistentă de TV mărturisește că nu o interesează părerea nimănui și că se va purta în continuare așa cum se simte bine.

Cum s-au cunoscut?

„Soțul meu era coleg la fotbal cu Nicolae Mitea, care era împreună cu fosta mea prietenă Andreea Tonciu. Noi eram puțin certate atunci, dar după ce ne-am împăcat, Andreea mi-a făcut cunoștință cu el. La câteva luni de când ne-am cunoscut ne-am spus te iubesc. El mi-a oferit tot ce căutam. Mi-a oferit sprijin, liniște, căldură sufletească”
Sânziana Buruiană

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI