De ce l-a trimis Natalia pe CRBL în exil în locul lui Emil Rengle. Mama vedetei rupe tăcerea VIDEO

La „Survivor România 2022“ s-au introdus reguli noi! Cea mai dificilă săptămână a show-ului fenomen a început, CRBL din echipa Faimoșilor și Relu Pănescu din echipa Războinicilor fiind aleși de colegi pentru a fi trimiși pe Insula Exilului. De ce l-a ales Natalia, cea care a avut cea mai bună viteză în cadrul probei din ediția de duminică, 20 februarie, pe CRBL în locul lui Rengle, afli în rândurile de mai jos.

De ce l-a trimis Natalia pe CRBL în exil în locul lui Emil Rengle

Săptămână grea la „Survivor România 2022“. Când credeau că au înțeles jocul și că sunt pregătiți pentru orice provocare, concurenții celor două echipe, Faimoșii și Războinicii, au avut parte de un șoc. Prezentatorul TV Daniel Pavel le-a dat vestea cea mare faimoșilor și războinicilor, anume că doi concurenți, câte unul din fiecare trib, vor fi trimiși în exil.

„Un Faimos și un Războinic vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă. Cei doi nu vor participa la jocurile rămase“, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

Cele care au putut face nominalizările au fost concurentele care au avut cel mai bun timp în jocul de Recompensă, adică Natalia Duminică, pentru Faimoși și Ștefania Ștefan, pentru Războinici. Conform alegerilor celor două, primii trimiși în Exil au fost CRBL și Relu Pănescu.

Invitată în emisiunea „La Măruță“, de la Pro TV, soția lui CRBL a declarat că decizia Nataliei a fost una „super-greșită“, precum și că ar fi fost mai bine ca faimoasa să se consulte mai întâi cu echipa.

„Am emoții, nu știu cum este insula. Nu înțeleg, nu este ușor. Nu am înțeles nici eu, nu am fost atentă la ce a spus Laura în consiliu. Nu mă puteam concentra (n.r. din cauza veștii exilului). Am primit mesaje de la oameni pe Instagram, atunci mi-am dat seama că totul a fost din timp. Nu știu.

Dacă te-ai pune în locul lui CRBL, ce ai face? Oricare… Pentru mine a fost un șoc. De ce, pentru ce? A fost o decizie super-greșită pentru echipă. Războinicii erau super-fericiți, au și mulțumit. Oarecum înțeleg decizia, dar cred că era mai bine să se sfătuiască cu echipa. Eu așa aș face, personal“, a mărturisit soția lui CRBL la Pro TV.

Citește și: CRBL și Relu Pănescu au fost trimiși pe Insula Exilului. Schimbarea majoră de la Survivor România 2022

Mama vedetei rupe tăcerea

În aceeași ediție a emisiunii, mama Nataliei și-a cerut scuze în numele fiicei sale în fața lui CRBL, a soției sale și fanilor, motivând că fiica sa nu era pregătită pentru o astfel de decizie, fiind „proaspăt venită“.

„Vreau să îmi cer scuze pentru Natalia, lui CRBL și soției, fanilor. Eu cred că fiica mea nu era pregătită, era proaspăt venită. CRBL este un om foarte practic, cu experiență în viață și care dă multe sfaturi pe traseu, la ștafetă. Poate Natalia i-a făcut un favor lui, că e mai bine că este primul în exil. Nu e ușor să iei decizia asta. Multă lume nu o cunoaște pe Natalia. 

Este un om bun, ajută animale, e omenoasă. Ea nu poate să lase un animal, darămite un om. Ea a zis că are în cap câteva persoane: Otilia, Rengle și CRBL. Despre Otilia nu am ce să zic, e o fată, cum să o trimiți acolo? Emil este un băiat, nu un bărbat, vorbește mult și prost. El nu se poate duce acolo din prima. Natalia a avut milă de el. 

Cine se poate duce acolo și să se întoarcă ok din exil? Doar CRBL, are experiență de viață. El dovedește că este puternic, supraviețuitor. Mie îmi place de el, dar și Nataliei. E bărbat adevărat, în sensul cuvântului. Emil are fițe, CRBL nu. Natalia s-a gândit că CRBL se descurcă singur“, a mărturisit mama Nataliei de la „Survivor România 2022“. 

Te-ar putea interesa și: Concurenta de la Survivor România 2022 care s-a iubit cu un fotbalist de la FCBS

Cum se simte tatăl lui Relu de la Războinicii

Din tabăra opusă, Ștefania de la Războinicii a ales să îl trimită în exil pe Relu. Aceasta a motivat că alegerea Nataliei i-a ușurat și ei munca, adăugând că Relu va avea cu cine să stea de vorbă.

Întrată prin video la PRO TV, soția lui Relu nu s-a arătat supărată de decizia Ștefaniei. Aceasta a mai adăugat și că tatăl lui Relu, socrul ei, este la Recuperare și urmează să fie externat în doar o săptămână.

„Îmi pare rău pentru Relu, dar e bine că s-a dus primul să aibă ce să le povestească. Ne-am întristat, dar mă bucur că nu s-a supărat pe Ștefania. Eu îl cred. Sunt tristă că am văzut promo, nu cred că nu i-au trimis de mâncare. Chiar sunt curioasă să văd ce se întâmplă diseară.

Tatăl lui Relu se simte foarte bine, este la Recuperare acum (n.r. a suferit un accident vascular înainte ca Relu să plece). Mai are o săptămână de recuperare, apoi va veni acasă“, a mărturisit Cerasela, soția lui Relu de la Războinicii.


Prin video a intrat și iubitul Ștefaniei care a mărturisit că e mândru de evoluția ei în concurs.

„E dificil să o văd în tot felul de condiții pe Ștefania, nu e deloc ușor. Suntem foarte mândri de ea. Mă bucur că Relu nu a cedat în situațiile acestea. cu CRBL în exil o să se echilibreze, este un om bun. Cred că… este și un lucru pozitiv în toată alegerea“, a mărturisit iubitul Ștefaniei de la Războinici, pentru Pro TV.