Descalificare șocantă la Survivor România 2022. Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat

Descalificare șocantă la Survivor România 2022. Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat
Descalificare socants la Survivor Romania 2022. Daniel Pavel a facut anuntul neasteptat

Situație dramatică la Survivor România 2022. După ce Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă de duminică, 6 ianuarie, prezentatorul Daniel Pavel a convocat primul consiliu de urgență al acestui sezon. În cadrul adunării, gazda competiției ce se desfășoară în Republica Dominicană a anunțat că un concurent va fi descalificat. Despre cine este vorba.

Daniel Pavel, primul consiliu de urgență la Survivor 2022

Surpriză la Survivor România. Bucuria Faimoșilor a fost imensă. Vedetele au câștigat primul joc pentru recompensă al săptămânii, iar Cătălin Zmărăndescu a fost nevoit să privească de pe margine, în timp ce coechipierii săi s-au bucurat de hrana primită.

Episodul ce va fi difuzat duminică seară, pe PRO TV, a fost urcat deja pe platforma Voyo, acolo unde fanii show-ului pot urmări aventurile Faimoșilor și Războinicilor încă de la orele prânzului.

Fostul mare luptător și-a ispășit pedeapsa primită săptămâna trecută, atunci când a recurs la violență verbală, odată cu Alexandra Duli și Ana Dobrovie din tabăra Războinicilor, în ziua consiliului de eliminare, când Robert Niță a părăsit Survivor România 2022.

Cu toate acestea, surpriza a fost mare atunci când Daniel Pavel a convocat primul consiliu de urgență din cadrul sezonului actual, în care unul dintre Războinici a fost descalificat.

„Am un anunț important de făcut. În această seară, în câteva momente, unul dintre voi va părăsi competiția Survivor România 2022.”, a spus prezentatorul Daniel Pavel.

Angela Forero de la Războinici a fost descalificată, din motive medicale

Este vorba despre Angela Forero Diaz. Concurenta din tabăra Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România 2022, din considerente medicale.

Din nefericire, accidentarea pe care a suferit-o brazilianca a fost mai gravă decât se aștepta, iar medicii i-au recomandat repaos total, Războinica nefiind aptă să mai evolueze pe teren.

Daniel Pavel: Angela, pentru tine Survivor România 2022 se termină în această seară, pe considerente medicale. Ai suferit o accidentare, iar recuperarea ta durează mai mult. În condiții de Survivor nu se poate face.

Medicul veterinar din echipa Războinicilor a izbucnit în lacrimi, atunci când Daniel Pavel i-a menționat numele. Angela Forero le-a urat succes coechipierilor săi, exprimându-și regretul față de plecare asa timpurie din competiția Survivor România 2022.

„Până acum, deja mă consider o supraviețuitoare. Chiar și cu această leziune, am stat în aceste condiții și îmi pare foarte rău că, din cauza unui accident, trebuie să plec. Nu aș fi vrut. Aș fi vrut să lupt.

Din păcate, am avut prea puțin timp să-mi demonstrez mie și colegilor mei că eu chiar pot, dar accidentele se întâmplă. Aveți mare grijă cu sănătatea, e cea mai importantă. Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din echipa asta. E plină de oameni prea frumoși.”, a declarat Războinica, înainte de a părăsi consiliul de la Survivor.

Până acum, Războinicii nu au pierdut niciun joc pentru imunitate, iar singurii concurenți eliminați din tabăra albastră au fost Liviu Mihalca, retras din voință proprie, și Angela Forero, descalificată din motive medicale.