Concurenta de la Survivor România 2022 care s-a iubit cu un fotbalist de la FCBS

Concurenta de la Survivor România 2022 care s-a iubit cu un fotbalist de la FCBS
Concurenta de la Survivor Romania 2022 care s-a iubit cu un fotbalist de la FCBS

Este considerată una dintre cele mai populare și urmărite vedete din mediul online autohton, iar participarea sa la Survivor România 2022 reprezintă aventura vieții sale. Frumoasa blondină s-a iubit cu personalități precum Dani Oțil, BRomania și un cunoscut fotbalist de la FCSB. Despre cine este vorba, de fapt.

Cu ce fotbalist s-a iubit Laura Giurcanu de la Survivor România 2022

Laura Giurcanu a devenit cunoscută publicului din România în 2011, la numai 15 ani, atunci când a câștigat Next Top Model by Cătălin Botezatu, emisiune ce rula pe Antena 1. În ultimii ani, frumoasa blondină în vârstă de 25 de ani a devenit un influencer celebru la noi în țară, având aproximativ un milion de urmăritori pe rețelele sociale.

Faimoasa vloggeriță a devenit topmodel de talie internațională, iar viața ei amoroasă a ținut caldă prima pagină a publicațiilor mondene din România. Pe lista foștilor parteneri ai Laurei Giurcanu se numără matinalul Dani Oțil de la Neatza cu Răzvan și Dani și actorul BRomania.

Pe lângă aceste nume importante, puțini sunt cei care știu faptul că Faimoasa de la Survivor România 2022 s-a iubit cu sportivul Alex Târnovan, fostul fotbalist al echipei FCSB din Capitală.

Jucătorul are 26 de ani a evoluat pentru formațiuni precum Viitorul, FCSB, Gaz Metan, U CLuj, FC Botoșani și Hermannstadt, unde a bifat și ultima experiență a carierei, în 2018. Concurenta de la Survivor România 2022 Laura Giurcanu a frânt multe inimi în showbizul românesc.

Cu ce bărbați celebri s-ar fi iubit Laura Giurcanu

Deși Laura Giurcanu și actorul Matei Dima au apărut în tot felul de ipostaze, de-a lungul anilor. Deși cei doi se numeau „frați”, filmând diverse clipuri împreună pe Youtube, apropiați de-ai vedetei susțin că topmodelul și BRomania ar fi fost împreună.

De asemenea, Cuza de la Noaptea Târziu pare să fi fost cucerit de frumusețea vloggeriței, trăind o idilă cu Faimoasa de la Survivor România 2022.

Pe lângă Alex Târnovan, potrivit zvonurilor apărute în presă, de-a lungul anilor, Laura Giurcanu ar fi fost implicată, într-un fel sau altul, cu mai mulți fotbaliști români, printre care Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu și Andrei Radu, portar al echipei naționale, care la vremea respectivă ar fi fost cuplat cu topmodelul Ștefania Ivănescu, cea mai bună prietenă a Laurei Giurcanu.

Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul ei logodnic?

În septembrie 2021, Laura Giurcanu anunța că s-a despărțit de logodnicul ei Cezar, după ce ar fi aflat că iubitul ei ar fi înșelat-o.

„Relația cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri pe care noi n-am știut să le umplem, n-am știut să manageriem diferențele dintre noi.

Această relație ajunsese să fie toxică și greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.

Oamenii au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe Internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a deveni un subiect de bârfă.

Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a povestit Laura Giurcanu în octombrie 2021.

La sfârșitul anului trecut, se pare că Laura Giurcanu s-ar fi împăcat cu fostul iubit, după ce ea și Cezar au plecat împreună într-o excursie în Barcelona, în vizită la Alina Ceușan și soțul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI