CRBL și Relu Pănescu au fost trimiși pe Insula Exilului. Schimbarea majoră de la Survivor România 2022

CRBL și Relu Pănescu au fost trimiși pe Insula Exilului. Schimbarea majoră de la Survivor România 2022
CRBL si Relu Panescu au fost trimisi pe Insula Exilului

Răsturnare incredibilă de situație la Survivor România 2022. După jocul de recompensă de duminică, 20 februarie, Daniel Pavel a convocat un consiliu de urgență în cadrul competiției din Republica Dominicană. Ce decizie șocantă au luat producătorii show-ului. Se schimbă regulile la Survivor 2022. Ce vor avea de înfruntat concurenții.

CRBL și Relu au fost trimiși pe Insula Exilului la Survivor România 2022

Se schimbă regulile jocului la Survivor România 2022. Prezentatorul TV Daniel Pavel i-a atenționat pe Faimoși și Războinici că vor fi nevoiți să-și trimită câte un coechipier în exil, preț de 2 zile.

„V-am zis la joc că urmează niște schimbări, pe care le vom dialoga la consiliu. În această seară, doi concurenți, câte unul din fiecare trib, vor fi trimiși în exil. Mecanismul e următorul. Un Faimos si un Razboinic vor fi trimisi in exil de catre un membru al tribului lor.

Criteriul de departajare a fost timpul de efectuare al traseului pe care l-ați avut mai devreme.
Dintre cei care au adus puncte, cei care au avut cel mai bun timp vor trimite pe cineva din echipa sa în exil.

Faimosul și Războinicul vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mancare decât în situația în care triburile decid să împartă mâncarea cu ei.

Cei doi exilati nu vor participa la jocurile rămase în această săptămână. Vor participa doar la consiliile de nominalizare și eliminare. Cei doi vor ieși din exilare inainte de consiliul de eliminare al săptămânii.”, a specificat Daniel Pavel în cadrul consiliului de urgență de la Survivor România 2022.

„E ca și când am porni un război!”

Faimoșii au câștigat jocul pentru recompensă și s-au bucurat de o masă formată din 2 hotdogi. I-au învins pe Războinici cu scorul de 10 la 5. Vestea prezentatorului Daniel Pavel i-a lăsat mască.

Emil: La noi spiritul e excelent, dar ne-a dat peste cap vestea. E ca și când am porni un război în propria noastră echipă.

CRBL: Veștile sunt prea locante. Încerc să-mi imaginez acest exil și încerc să-mi dau seama cine a fost primul și cine va alege. De aici se schimbă jocul, cu adevărat. Unii vor plânge, alții vor plânge.

Laura: Tribul nostru e echilibrat, iar relația dintre noi este mai bună ca oricând. La ei problema e că sunt mai mulți și ne vom ocupa de asta cât mai curând. La noi nu a existat niciodată presiunea de cine să intre. Suntem foarte bine acum. Așteptăm cu emoții să vedem cine pe cine va nominaliza.

Natalia Duminică l-a nominalizat pe CRBL

Din tribul Faimoșilor, concurentul care a dus punctul în cel mai bun timp este Natalia Duminică. Ea l-a trimis în exil pe CRBL.

„Am 2 sau 3 persoane care se invart in capul meu si nu ma pot decide. Sper să câștigăm și să ii trimitem cat mai multă mâncare. Din tot sufletul, vreau să fie fără supărare. ”, a spus Natalia Duminică în consiliu.

CRBL a fost profund deranjat de faptul că dansatoarea l-a trimis pe el în exil.

„A făcut o alegere greșită, le-ai făcut un avantaj Războinicilor. Nu trebuia să te atingi de băieți. Unde merg eu, veți merge cu toții, credeți-mă!”, a completat CRBL.

Ștefania Ștefan l-a votat pe Relu Pănescu

Din echipa Războinicilor, cel care a fost cel mai rapid, eficient și salvat a fost Ștefania Ștefan. Războinica l-a trimis în exil pe Relu Pănescu.

„O să argumentez de ce. Eu gândesc mereu pentru strategie, pentru echipă. Eu îi iubesc pe toți, îi văd ca pe frații și surorile mele, ca pe o familie. Știu că suntem la Survivor, plecăm unul câte unul. Alegerea mea…se vor înțelege bine, cred eu. Vor avea multe de discutat. Decizia mea este Relu. Te iubesc mult de tot!”, a zis Ștefania

„Nu voi fi supărat pe Ștefania deloc. Știu că ceea ce spune e din suflet. Nu va fi ușor, dar asta este. Repet, nu voi fi supărat. Din colegele care fac parte din echipa Războinicilor, ea e cea mai competitivă. Ea știe din ce considerente. Vă mulțumesc.”, a spus Relu la consiliul de urgență de la Survivor 2022.