De ce își face Cătălin Botezatu unghiile cu ojă neagră. Adevărul despre obiceiul ciudat al designerului

De ce își face Cătălin Botezatu unghiile cu ojă neagră. Adevărul despre obiceiul ciudat al designerului
De ce își face Cătălin Botezatu unghiile cu ojă neagră

De ce își face Cătălin Botezatu unghiile cu ojă neagră. Care este adevărul despre acest obicei al designerului. Deși pentru mulți poate părea un lucru neobișnuit, pedichiura neagră la bărbați pare a fi un trend de peste patru decenii. Celebrul designer a explicat de ce anume își face unghiile cu ojă neagră, obicei pe care îl are, se pare, de la vârsta de 19 ani.

De ce își face Cătălin Botezatu unghiile cu ojă neagră

Pe lângă faptul că designerul surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale extravagante, Cătălin Botezatu a atras atenția și cu unghiile făcute cu ojă neagră, fapt pe care acesta îl consideră deloc ieșit din tipare. În plus, Botezatu a spus că și alte vedete au apelat la acest trend, cum ar fi Adrian Mutu, spre exemplu.

Cătălin Botezatu își vopsește unghiile cu ojă neagră încă de la vârsta de 19 ani și a spus de ce are acest obicei. Pedichiura cu ojă neagră la bărbați este un trend care a apărut în urmă cu mai bine de 40 de ani, fiind un trend gotic, rock, iar unghiile date cu ojă neagră ar reprezenta libertatea din punct de vedere al trendului.

Cătălin Botezatu, vacanță de vis

„Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani!

Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete.

Reprezintă freedom (n.r. libertate). Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit Kanald.ro.

Cătălin Botezatu se bucură de o viață de lux și de extravaganță. Recent, acesta a fost plecat într-o vacanță de vis în Maldive, acolo unde a filmat și un scurt material pentru emisiunea Teo Show.

El s-a distrat pe insula exclusivistă Park Hyatt Hadahaa, renumită pentru cel mai frumos și mai spectaculos recif de corali, fiind de asemenea, cel mai frumos diving și snorkeling din lume.