28 apr. 2021 | 16:53

De ce a votat-o Albert de la Survivor 2021 pe Vera Miron, de fapt. S-a aflat tot adevărul abia azi

Monden
De ce a votat-o Albert de la Survivor 2021 pe Vera Miron, de fapt. S-a aflat tot adevărul abia azi

Vera Miron a fost eliminată din competiția Survivor. Războinica a revenit în țară după ce Albert a fost cel care a propus-o spre eliminare. Culmea, cei doi erau prieteni, iar Vera nu s-a așteptat niciodată să fie propusă chiar de Războinic.

Ea a declarat că ar fi vrut să mai rămână în competiție, însă nu a fost să fie. Războinica a vorbit despre gestul lui Albert de a o propune spre eliminare și a dezvăluit motivul ascuns din spatele gestului său.

„Chiar mi-a plăcut şi aş fi vrut să mai rămân în competiţie. Nu am crezut, însă, că o să câştig vreodată. Eu am vrut să îmi îndeplinesc un vis pentru fiul meu de 7 ani. A plâns la întoarcere, dar s-a bucurat că am venit acasă. 

Eu trebuia să merg de la început în Dominicană, dar am avut nişte probleme familiale. S-a întâmplat ceva cu mama, însă am rugat echipa să mă cheme dacă o să fie nevoie de mine. Am fost foarte bine primită de toţi colegii mei. Cu toate astea, am fost dată afară de Albert, el a avut un singur motiv: a zis că am o problemă medicală. Am avut o întindere inghinală şi m-am lovit la abdomen pe traseu. Dar asta nu m-a împiedicat să joc, am demonstrat că am dat tot”, a explicat Vera Miron, la Theo Show.

Vera Miron, trădată de Albert de la Survivor

Războinica a mai spus că a vorbit cu Albert și l-a întrebat de ce a votat-o. Ea a spus că a fost mințită de el și că a fost șocată să afle că este favoritul la vot. Vera Miron nu s-a simțit trădată de Albert, cu toate că el a mințit-o atunci când i-a promis că nu o va mai vota.

„Am adus 9 puncte din 12 în două săptămâni. Nu pot să zic că Albert m-a trădat… L-am întrebat de ce m-a votat, mi-a zis că îi pare rău şi mi-a promis că nu va mai face asta. M-a deranjat foarte mult pentru că a minţit şi m-a votat iar. Am rămas socata când am aflat că e favoritul la vot… Lui îi era frică de colegii lui, Sorin, Starlin. În ziua în care m-a votat m-a întrebat cum mă simt, cauta o scuză ca eu să nu fiu supărată pe el. Tot mă întreba de sănătate…”, a povestit Vera, la Teo Show.

Fosta concurentă a mai spus că îi pare rău că s-a băgat în cearta dintre Albert și Sorin. Chiar dacă l-a considerat pe Războinic prietenul ei, s-a dovedit că nu a fost deloc așa.

„Este cel mai frumos sentiment. Îmi pare rău că nu am putut sta mai mult, să demonstrez ceea ce pot eu…La eliminarea mea, votul publicului. Cum am spus și la Consiliu. Dacă Albert nu mă vota și nu era votul lui Albert…consider că meritam să stau mai mult în continuare și să arăt tot ce pot. Îmi pare rău că am ieșit.

Îmi pare rău că am băgat ceartă între ei. Din câte am înțeles, Sorin și Albert s-au certat din cauza mea. Mi-am dat seama de Albert, că eu l-am considerat prietenul meu, chiar dacă am avut două săptămâni în această competiție. De fapt, nu a fost așa, m-am înșelat’, a spus Vera.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Alina Sorescu și Alex Ciucu au stat ore bune la tribunal! Artista, prima reacție: „Sunt încrezătoare că decizia va fi în beneficiul fetelor”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Netflix pregătește o comedie fantastică: Despre aventurile unui bărbat divorțat. Video
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Mai mult decât fantastic e doar Tantastic Studio! Servicii premium de bronzare la solar Pipera
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro