Cine a trădat-o pe Vera Miron la Survivor România 2021. A spus tot: ”L-am considerat prietenul meu”

Cine a trădat-o pe Vera Miron la Survivor România 2021. A spus tot: ”L-am considerat prietenul meu”
Vera Miron, dezvăluiri despre cine a trădat-o după eliminarea de la Survivor România

Vera Miron nu a stat prea mult în competiția ”Survivor România 2021”. Trădarea unui prieten a fost factorul care a readus-o pe plaiurile mioritice. Primele declarații de la revenirea în țară.

Survivor România 2021. Cine a trădat-o pe Vera Miron

Vera este cel mai recent Războinic eliminat din junglă. Aceasta a ajuns sâmbătă în România, acolo unde a fost întâmpinată de băiatul ei și de cei dragi. Concurenta a primit multe flori, iar într-un moment de răgaz, printre îmbrățișări și suspine, a făcut câteva declarații la cald despre aventura din Republica Dominicană.

Primele au conturat dorința sa, exprimată în nenumărate rânduri, de a mai fi stat în concurs. Singurul impediment a fost Albert, cel care a nominalizat-o spre eliminare. Vera a mărturisit că îl considera un prieten și nu se aștepta să primească asemenea ”palmă” din partea sa.

„Este cel mai frumos sentiment. Îmi pare rău că nu am putut sta mai mult, să demonstrez ceea ce pot eu…La eliminarea mea, votul publicului. Cum am spus și la Consiliu. Dacă Albert nu mă vota și nu era votul lui Albert…consider că meritam să stau mai mult în continuare și să arăt tot ce pot. Îmi pare rău că am ieșit.

Îmi pare rău că am băgat ceartă între ei. Din câte am înțeles, Sorin și Albert s-au certat din cauza mea. Mi-am dat seama de Albert, că eu l-am considerat prietenul meu, chiar dacă am avut două săptămâni în această competiție. De fapt nu a fost așa, m-am înșelat”, a declarat Vera pentru WOWbiz.

Albert cere admiratorilor să nu-l mai voteze

Între timp, în Dominicană, Albert Oprea a cerut telespectatorilor care îl susțin prin vot de acasă să nu o mai facă. Războinicul este de părere că în ultima vreme nu a mai adus puncte, deci nu merită onoarea de a fi preferatul lor, plus că, fiind în această postură, ar fi nedrept să nominalizeze pe cineva la rândul său, pentru a-l scoate din competiție pe motive sportive.

„Nu mi-aș dori să plec acasă. Mă simt motivat să am revenirea asta, mi-am dorit să aduc puncte astăzi, dar nu am făcut-o. Nu mai aduc puncte de o perioada de timp. Am venit aici să fiu un Războinic să-i batem pe Faimoși. La ora actuală am ajuns să fiu cel mai slab sportiv și nu merit să fiu favoritul publicului.

Rog publicul să nu mă mai voteze deocamdată pentru că nu merit să fiu favoritul publicului, să votez pe cineva din echipa să plece care e mai bun. Nu sunt căzut psihic, e pur și simplu adevărul. Nu mai dau randament și nu mai vreau să fiu favoritul publicului pentru că simt că nu mai merit”, a transmis Albert în cel mai recent Consiliu.