Albert Oprea, desființat după ce a eliminat un nou concurent la Survivor România. Ce mesaj a primit

Competiția Survivor se arată din ce în ce mai dificilă. Se fac strategii în cadrul celor două echipe, iar la consiliul de eliminare au ajuns să fie propuși concurenți care sunt extrem de buni pe trasee.

Eliminare din echipa Războinicilor

Vera Miron a părăsit competiția după ce Albert Oprea a nominalizat-o. Războinicii rămân fără Vera Miron, după ce favoritul publicului, Albert Oprea, a propus-o spre eliminare. Ceilalți concurenți propuși spre eliminare au fost: Irisha, Maria Chițu și Elena Marin.

Deși a venit de scurt în competiție, Vera Miron de la Războinici a fost eliminată din competiție. Ea a declarat că a avut o presimțire că va pleca.

„Aveam o presimțire că o să plec, de azi dimineață. Chiar am avut o conversație cu colegii mei că o să plec.

Îmi pare rău că plec, mi-aș fi dorit să stau mai mult. Dacă atât a fost să fie pentru mine, voi pleca acasă cu capul sus. Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Sunteți niște oameni deosebiți cu toții. Mi-a părut bine să vă cunosc. O să vă urmăresc de acasă. Și o să-mi susțin echipa în continuare”, a spus Vera Miron.

Albert Oprea și-a motivat decizia de a propune-o pe Vera spre eliminare. El a declarat că este cel mai bine pentru echipa Războinicilor și că a observat niște accidentări, așa că a decis să o propună pe Vera Miron. Preferatul publicului a spus că s-a atașat mult de colega lui și că este o luptătoare.

„Eu eram cel mai potrivit să fiu nominalizat, dar din păcate trebuie să nominalizez eu. Nu-mi place situația asta. Deși m-am atașat mult de persoana asta și mi-a dovedit că este o luptătoare,  am observat niște accidentări și cred că ar fi bine pentru echipă să o nominalizez pe Vera”, spune Albert.

Vera, surprinsă de propunerea făcută de Albert

Vera Miron a spus că nu s-ar fi gândit niciodată că Albert Oprea va fi cel care o propune spre eliminare, mai ales că i-a promis că nu o va face.

  „Am avut o conversație cu el și mi-a spus că i-a părut rău că m-a votat prima oară, acum nu-i înțeleg falsitatea față de mine. E  un om foarte fals și de-asta echipa nu e cu el. Mi-a spus că nu o să mă mai voteze dacă iese favoritul publicului. Mi se pare un om fals, nu știu cum cei de acasa îl votează favorit”, a spus Vera Miron.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI