21 mart. 2024 | 15:39

De ce a refuzat Karmen Simionescu să participe la reality-show-uri: “Îi țin pumnii la Asia Express și sper să câștige Betty”  VIDEO EXCLUSIV

Monden
De ce a refuzat Karmen Simionescu să participe la reality-show-uri: “Îi țin pumnii la Asia Express și sper să câștige Betty”  VIDEO EXCLUSIV

Este talentată pe plan muzical, moștenindu-l pe celebrul său tată Adrian Minune, a absolvit Facultatea de Actorie, a jucat în scurtmetraje, iar rolul Nadine pe care l-a avut în serialul Clanul a evidențiat calitățile ei de necontestat. Karmen Simionescu a fost și în vizorul producătorilor TV care și-au dorit-o în show-urile de supraviețuire.

Karmen: “Nu pot să mă detașez de fata mea și să stau plecată atâta timp”

În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, artista ne-a spus de ce a refuzat să participe la astfel de formate TV și a specificat că o va susține la Asia Express pe Betty Salam, sperând ca prietena ei să și câștige competiția. Aceasta face echipă în cel mai dur reality show din România cu Cătălin Vișănescu, soțul ei.

Karmen a primit oferte de a face parte din competiții televizate, filmate în străinătate, dar a declinat din start ofertele, motivându-și alegerea prin faptul că nu poate să stea departe de Sofia, fiica ei și a lui Bogdan Căplescu. Pe lângă asta, nu e pregătită să renunțe la confortul de acasă.

“Am primit oferte din toate părțile posibile. Sunt competitivă și sportivă, dar pe bune, pune-mă pe mine să mă bat cu cineva! În primul rând nu aș face față, în al doilea rând sunt genul de om care am nevoie de patul meu, am nevoie de confortul meu, chiar nu pot.

Îmi place confortul, asta pot să zic. Și da, am primit multe oferte și să plec și durau emisiunile în jur de 3-4 luni. Nu pot să mă detașez de fata mea și să stau plecată atâta timp. Și m-am gândit, eu nu aș putea, nu pot. Bine, Betty are băiețel.

Știi, cumva, fetițele sunt mult mai apropriate cu mamele, Matias al lui Betty este cu tatăl”, a declarat, pentru Playtech Știri, fiica lui Adrian Minune subliniind strânsa legătură pe care o are cu Sofia, fetița sa.

Citește și: Câți fini are Karmen, fata lui Adrian Minune. Ce spune despre mărirea familiei: “E o chestie foarte emoționantă” VIDEO EXCLUSIV

Karmen: “O susțin pe Betty, sunt foarte fericită pentru ea”

În schimb, Karmen nu va rata noul sezon Asia Express, mai ales că participă prietena sa, Betty Salam împreună cu soțul ei, Cătălin Vișănescu, care se află de câteva săptămâni pe Drumul Zeilor, filmările fiind în toi prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

“Bineînțeles că o susțin pe Betty, sunt foarte fericită pentru ea. Sunt sigură că este o experiență super tare, pe care, poate la un moment dat, când o să crească copilul o să pot să o fac și eu. Dar până atunci îi țin pumnii și sunt cu tot sufletul lângă ea acolo și sper să câștige”, a spus Karmen pentru Playtech Știri.

Cântăreața consideră că Asia Express este un adevărat test pentru relația lui Betty cu Cătălin, dar pe care îl vor trece cu brio.

“Ei ca relație sunt foarte închegați, asta e foarte important atunci când ai un coechipier pe care te poți baza și el simte același lucru față de tine.

Este elementar să nu vă stresați unul pe altul,  să nu vă certați, să faceți față la situații dificile, pentru că, să fim serioși, nu te întâlnești în fiecare zi cu situațiile din Asia Express. Și e un test de rezistență și al relației, iar din punctul acesta de vedere, stau foarte bine. Au o relație foarte solidă”, a dezvăluit Karmen atuurile echipei formate din Betty și Cătălin.

Betty Salam: “Este un pas curajos pe care îl facem împreună”

Alături de Betty Salam și Cătălin Vișănescu, pe Drumul Zeilor s-au aventurat Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

Fiica lui Florin Salam a acceptat provocarea Antenei 1 din dorința de a-și depăși anumite limite.

“Poate sunt primul concurent care vine în Asia Express și spune asta, dar în show-ul ăsta eu vreau să învăț să pierd. Cred că este foarte important în viață să știi să faci asta! În același timp este o oportunitate de a înfrunta fricile și de a descoperi noi puteri într-un mod palpitant.

Stiu că nu este o competitie uşor de dus si renunţăm la confortul nostru de acasa, însă nu îmi pare rău! De asta am acceptat această propunere, fiindcă îmi voi pune la încercare limitele. Mă simt motivată să explorez lucruri noi, să înfrunt provocări și săconstruiesc amintiri puternice alături de sotul meu.

Acesta este un pas curajos pe care îl facem împreună. Consider ca va fi o experiență de neuitat care va consolida și mai mult legătura noastră”, a precizat ea.

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Karmen, fata lui Adi Minune, pe scena Teatrului de Operetă Ion Dacian: “Ulterior mi-am întrebat familia dacă s-a văzut ceva” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Se poate și mai rău la nivel de vreme. Temperaturile scad în continuare
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Capital.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
VESTE bună pentru angajați, Vor CREȘTE salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro