De ce a băut dezinfectant de mâini o șoferiță, după ce poliția a tras-o pe dreapta. Doamne ferește!

De ce a băut dezinfectant de mâini o șoferiță, după ce poliția a tras-o pe dreapta. Doamne ferește!
De ce a băut dezinfectant de mâini o șoferiță, după ce poliția a tras-o pe dreapta

De ce a băut dezinfectant de mâini o șoferiță, după ce poliția a tras-o pe dreapta. Este un caz șocant petrecut în Anglia, unde o șoferiță de 29 de ani a recurs la acest gest total neașteptat. Ea a fost oprită în trafic pentru un control de rutină, după ce polițiștii au observat că parbrizul mașinii sale era spart.

De ce a băut dezinfectant de mâini o șoferiță, după ce poliția a tras-o pe dreapta

O șoferiță în vârstă de 29 de ani din Anglia a încercat să păcălească poliția înghițind dezinfectant pentru mâini înainte de alcool-test, fără să realizeze că, de fapt. că gelul antibacterian conținea alcool.

Șoferița i-a șocat pe polițiști, care au oprit-o în trafic pentru un control de rutină. Sofia Nutter se afla sub influența băuturilor alcoolice atunci când se afla la volanul autoturismului său, iar pentru a nu fi depistată de polițiști a băut dezinfectant de mâini. Ea credea că în urma acestui gest va putea să scape fără sancțiune.

Mașina în care se afla la volan avea parbrizul spart, astfel că polițiștii au hotărât să o oprească pentru un control de rutină. Numai că atunci când s-au apropiat de geamul șoferiței, agenții de poliție au văzut-o pe femeie chiar când ținea la gură respectiva sticlă cu dezinfectant.

Polițiștii nu au stat la discuții și au hotărât să o supună pe femeie la un test de alcoolemie care a scos adevărul la iveală. Tânăra avea 52 de micrograme de alcool în 100 ml de respirație, în timp ce în Anglia limita legală este de 35 de micrograme, conform presei locale.

Ce pedeapsă a primit șoferița

Șoferița în vârstă de 29 de ani a fost pusă în fața instanței din Crown Court, unde aceasta a recunoscut că a condus în stare de ebrietate mașina sa.

Nutter a încercat să înghită dezinfectant, care conține 60% alcool, într-un efort eșuat de a-și reduce valoarea testului respirator. De asemenea, ea încălcase o pedeapsă de doi ani cu suspendare pentru infracțiuni de droguri, din octombrie anul trecut. Ca pedeapsă, femeia de 29 de ani a primit muncă în folosul comunității vreme de un an și o interdicție de a conduce de 23 de luni. În plus, ea trebuie să plătească costuri de 100 de lire sterline.

Asistentei de magazin Sophie Nutter, în vârstă de 29 de ani, i s-a spus de către un judecător că a avut noroc că nu își va petrece Crăciunul după gratii, după ce testul a arătat 52 de micrograme de alcool în 100 ml de respirație.