Carmen de la Sălciua, abuzată de artiști din România înainte să devină celebră: ‘Am sunat Poliția’

Carmen de la Sălciua, abuzată de artiști din România înainte să devină celebră: ‘Am sunat Poliția’
Carmen de la Sălciua, adevărul despre suferința din adolescență

Carmen de la Sălciua a trecut prin momente crunte înainte să devină faimoasă! În zilele noastre, vedeta se bucură de mult succes și românii îi fredonează fiecare piesă pe care o lansează. Cu toate acestea, nu mulți știu că artista s-a confruntat cu o adevărată dramă.

Prin ce dramă a trecut Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a avut de înfruntat numeroase provocări la începutul carierei sale. Vedeta a reușit să ajungă pe culmile succesului prin prisma talentului său, însă drumul către celebritate a fost unul încercat. Câteva persoane cunoscute au încercat să îi facă rău artistei.

Frumoasa vedetă a mărturisit că a plecat de acasă de una singură pentru a susține un concert la Constanța. Pe atunci, vedeta era adolescentă, așa că și-a asumat un risc imens. Totuși, în momentul în care a ajuns pe litoral, câțiva artiști cunoscuți au încercat să o abuzeze.

Cântăreața s-a panicat în momentul în care a observat că situația a luat o turnură neașteptată. Mama vedetei credea că aceasta se află în Alba Iulia, așa că a tras o sperietură de zile mari în momentul în care Carmen de la Sălciua a sunat-o pentru a povesti ce se întâmplă cu ea.

„Îmi ziceau că mă ajută să mă lansez”

Vedeta nu a dat nume, însă a mărturisit că anumiți artiști cunoscuți din România au încercat să o abuzeze, spunându-i că o să o ajute să se lanseze în muzică. Carmen de la Sălciua s-a panicat când și-a dat seama că se află în pericol, așa că a alertat autoritățile.

„Am avut o experiență destul de neplăcută cu niște artiști cunoscuți, am sunat-o pe mama, iar ea s-a panicat, ea știa că sunt în Alba.

Au încercat oarecum să abuzeze, îmi ziceau că mă ajută să mă lansez, era un abuz verbal, am sunat Poliția.”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Viața Vedetelor.

Carmen de la Sălciua s-a confruntat cu momente dureroase

Carmen de la Sălciua a mărturisit că a reușit să treacă destul de repede peste momentul crunt din viața ei atunci când a fost întrebată dacă respectivul episod a marcat-o. Cu toate acestea, vedeta nu a mai avut niciodată contact cu artiștii care au întrecut limita și au încercat să o abuzeze.

De asemenea, vedeta a explicat că nu știe dacă artiștii cunoscuți în showbizul românesc o mai recunosc în zilele noastre. Cântăreața a susținut că aceștia s-ar putea să nu își dea seama că ea a fost persoana pe care au vrut să o abuzeze.