Daria Radionova, primele declarații după ce Alex Bodi a înșelat-o cu o vedetă din România: „A crezut că este un erou“

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit, din nou! Rusoaica a făcut primele declarații după ce s-a aflat că milionarul din Mediaș a înșelat-o cu Ema Uta, alături de care a fost în vacanță în Bahamas. Prezentă la o emisiune televizată, șatena a declarat că problema nu ar fi, de fapt, la femeile din viața lui Bodi, ci la el: „Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră“. Mai multe detalii despre acest subiect, în continuare.

Daria Radionova, primele declarații după despărțirea de Bodi

Alex Bodi și Daria Radionova nu mai formează un cuplu, motivul fiind și de această dată infidelitatea bărbatului. Cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale, ba chiar s-au blocat și pe telefon, semn că de data aceasta ruptura ar fi una definitivă.

Rusoaica și omul de afaceri se împăcaseră din nou de sărbători, după ce s-au întâlnit întâmplător la Londra. Lucrurile au mers bine pentru puțină vreme, însă, căci milionarul a revenit la vechile obiceiuri.

Despărțirea a survenit după ce afaceristul a plecat într-o escapadă în vacanță, însă nu singur, ci însoțit. De cine? De o fostă iubită. Cu toate că a făcut tot posibilul pentru a nu se afla de „mica lui aventură“, puteți citi mai multe aici, fotografiile postate de Ema Uta pe rețelele sociale l-au dat de gol.

Invitată la o emisiune televizată, Daria a declarat că era convinsă că musculosul va călca strâmb din nou, dar și că bărbatul nu se va schimba niciodată.

„Am ştiut de la început că nu a fost în Africa. Nu am vrut să fac scandal. Doar m-am uitat la circ cu mama mea şi am râs în fiecare zi din ce în ce mai mult de felul în care minţea şi inventa poveşti amuzante. Mă gândeam ce altceva mai poate spune. A fost foarte amuzant. A crezut că este un bărbat atât de inteligent, un erou. Probabil el a crezut în propria «poveste». Singura diferenţă este că de această dată chiar nu îmi pasă“, a spus Daria Radionova la „Antena Stars“.

Citește și: Cum s-a distrat Alex Bodi de ziua lui, după ce a revenit de la Londra. Daria nu a fost prezentă

Milionarul a înșelat-o cu Ema Uta

Printre altele, rusoaica a mai spus și că Bodi nu va fi niciodată fidel unei femei, nici dacă ar fi aceasta Regina Elisabeta.

„Această persoană nu se va schimba niciodată. Ştiu asta. El a făcut aceste jocuri înainte şi le va face din nou, chiar dacă a jurat în faţa lui Dumnezeu pe copiii lui că nu vorbeşte cu alte femei. Acesta este stilul lui. Ce a făcut nu este o surpriză.

Ar fi fost o surpriză dacă era un om decent şi matur, responsabil pentru cuvintele sale. Nu femeile sunt problema. Problema este el şi niciodată nu se va schimba. Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră“, a adăugat fosta iubită a milionarului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI