Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit. Rusoaica vrea să plece de urgență din România

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit. Rusoaica vrea să plece de urgență din România
Alex Bodi si Daria Radionova s-au despartit

Deși toată lumea se aștepta la marele anunț, iată că povestea de dragoste dintre Daria Radionova și Alex Bodi a ajuns la final. Astfel că cei doi și-au spus adio, iar femeia luat o decizie total neașteptată.

Daria Radionova și Alex Bodi s-au despărțit

Alex Bodi și rusoaica lui s-au despărțit. Au șters până și toate imaginile pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare. În plus, Daria Radionova a luat și o decizie de ultimă oră, anunțând că dorește să plece din România cât mai curând și să se mute la Monaco. Ea le-a dat de înțeles fanilor ei că între ea și afacerist nu mai există cale de împăcare.

„Nu este atât de ușor. Trebuie să fiu pregătită pentru o schimbare atât de mare. Coronavirus mi-a ruinat planurile … dar fac tot ce este posibil pentru a mă muta cât de repede posibil.”, a notat Daria Radionova pe Instagram.

Tot Daria Radionova infirma zilele trecute că sunt probleme între ea și Alex Bodi și că motivul pentru care nu se mai expun atât de mult pe rețelele de socializare nu înseamnă că au probleme în relație.

”Nu este nevoie să se facă astfel de speculații. Între mine și Alex nu s-a întâmplat nimic rău. Dacă sunt în Londra nu înseamnă că ne-am despărțit. Am și eu viața mea, problemele mele și nu pot sta în România tot timpul. Locuiesc în Londra și aici este locația principală unde stau, serviciul meu aici și, evident, trebuie să rezolv anumite lucruri de asemenea.

În acest moment este lockdown în Londra, dar în câteva zile totul se va redeschide. De asemenea, trebuie să îmi pregătesc bussiness-urile pentru redeschidere, nu este chiar atât de ușor, așa că nu am putut sta în România.”,  spunea Daria Radionova la Antena Stars, în urmă cu puțin timp.

Scandal între Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Amintim că anterior, Alex Bodi a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, iar între cei doi există un scandal de proporții. În plus, după ce Alex Bodi a cerut revocarea măsurii de arest la domiciliu, magistrații i-au respins acestuia cererea și se pare că, în luarea acestei decizii ar fi cântărit și mărturia Biancăi Drăgușanu.

De menționat este că omul de afaceri a fost arestat preventiv într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul său, Adrian Tâmplaru. El a petrecut 29 de zile după gratii. Frumoasa blondină le-ar fi declarat oamenilor legii că, pe timpul mariajului lor, aceasta nu și-a văzut niciodată soțul lucrând, potrivit Spynews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI