Cu cine s-a dus Alex Bodi în vacanță tocmai în Bahamas. Daria, iubita lui, va fi furioasă!

Alex Bodi nu contenește să surprindă cu deciziile pe care le ia. Cu toate că este în mod oficial cu rusoaica Daria Radionova, afaceristul din Mediaș face ce face și tot pe la fostele iubite ajunge. De curând, milionarul a plecat în vacanță în Bahamas, dar nu de unul singur și nici însoțit de partenera actuală. Cum s-au dat de gol cei doi, afli în rândurile de mai jos.

Cu cine s-a dus Alex Bodi în vacanță în Bahamas

Alex Bodi pare să fi încurcat borcanele, căci în loc să ajungă în vacanță, în Bahamas, alături de actuala iubită, Daria Radionova, milionarul a plecat însoțit de o… fostă iubită! Imaginile din vacanță i-au dat de gol pe cei doi, întrucât locația este aceeași, doar unghiul diferă.

Milionarul din Mediaș și ex partenera de lunile trecute au postat pe rețelele sociale fotografii de la malul oceanului, înotând printre delfini și alte animale marine, chit că nici unul dintre cei doi nu a scris cu cine a plecat în vacanță.

Ema Uta, căci despre ea este vorba, a umplut Instagramul cu imagini din vacanța din Bahamas, petrecută alături de iubitul Dariei, unde apare fericită, cu zâmbetul pe buze, purtând ținute provocatoare. Acum știm cine e responsabil de fericirea care se citește pe chipul make-up artistului, însă ce nu știm încă este cum va reacționa actuala parteneră a lui Bodi. Însă, cel mai probabil, vom afla curând.

Citește și: Cum s-a distrat Alex Bodi de ziua lui, după ce a revenit de la Londra. Daria nu a fost prezentă

Daria, iubita lui, va fi furioasă!

Pentru a distrage puțin atenția, sau ca să nu bată la ochi, afaceristul a postat și el, dar la câteva zile distanță, însă tot în același peisaj de poveste, fotografii printre porci sălbatici și maimuțe, care i-au impresionat pe fani. La fel cum le-au impresionat pe admiratoare și mușchii din dotare.

Bărbat modest, dar cu portofelul doldora, tânăr, arătos și liber în acte, Alex Bodi le cucerește și recucerește pe cele care au trecut la un moment dat prin viața lui. Pare-se că niciuna nu-i poate rezista farmecului său de băiat de oraș, cu bani, femeile roind în jurul lui.

S-ar zice că nu-i plătitor de cadouri scumpe, dar are vorbele la el, vorbe frumoase, care le cucersc pe dive. Bodi ar fi vrăjit-o și pe Ema, în vara lui 2021, pe care ulterior a lăsat-o pentru Daria Radionova, veșnica lui iubită din Anglia.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI