Cum s-a distrat Alex Bodi de ziua lui, după ce a revenit de la Londra. Daria nu a fost prezentă

Cum s-a distrat Alex Bodi de ziua lui, după ce a revenit de la Londra. Daria nu a fost prezentă
Cum s-a distrat Alex Bodi de ziua sa? Bărbatul abia s-a întors din Londra

Soarele a răsărit din nou pe strada lui Alex Bodi! Celebrul afacerist stă bine acum pe toate planurile și îi surprinde pe fani cu distracții peste distracții. Ce a făcut după ce a revenit din Londra?

Alex Bodi, distracție continuă de ziua lui

Alex Bodi s-a bucurat de două petreceri! Acesta și-a serbat ziua de naștere, dar și ziua de nume. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cionit primul pahar la Londra, alături de iubită, ulterior a doua zi l-a surprins petrecerea alături de alți oameni dragi.

Afaceristul a împlinit frumoasa vârstă de 38 de ani, zi în care a decis să aibă în jurul său rude, prieteni dragi și desigur pe micuța lui, Selena. Alex Bodi și Daria Radionova au hotărât să-și mai dea o șansă în urmă cu o lună, iar relația lor pare că merge bine până în acest moment.

Dacă ziua de naștere și-a serbat-o în Londra, ziua de nume a petrecut-o în București, unde a pus la cale o petrecere cu manele și mese pline de mâncăruri care mai de care mai bune pentru invitații aleși.

„Ne-am distrat frumușel. În familie, prieteni apropiați, dragi mie”

Aproximativ 35 de oameni au fost prezenți la serata organizată de sărbătorit. Bărbatul a făcut câteva declarații despre eveniment și a subliniat că distracția a fost scurtă pentru că a respectat indicațiile autorităților. El a spus cu tristețe că a fost nevoit să se conformeze situației, semn că ar fi dorit un chef de zile mari până dimineață alături de amici și rude.

”Au fost două zile, să zic așa. Una am făcut-o la Londra, într-un club, iar ieri în Herăstrău. În familie, prieteni apropiați, dragi mie, așa, fiică-mea, nașul meu, fini de-ai… Cred că au fost vreo 35 de persoane.

Ne-am distrat frumușel, scurt, că așa-i orarul, și asta este. Din păcate, trebuie să ne conformăm situației actuale, cu restricțiile astea, dar a fost frumos atât cât a fost. Au fost două zile diferite, una mai pe clubbing, alta mai pe tradițional, așa, cu lăutari”, a spus Alex Bodi, pentru cancan.ro. 

Amintim că vedeta s-a împăcat recent cu Daria Radionova, tânără care ar fi fost prezentă în viața sa chiar și în timpul mariajului lui cu Bianca Drăgușanu. Fata a rupt cu puțin timp înainte de împăcare logodna cu o vedetă de peste meleaguri.

”Salutări din partea noastră! Înapoi împreună. Mai puternici ca niciodată”, a scris blondina în dreptul fotografiei cu Alex Bodi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI