11 iul. 2022 | 10:32

Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut? Cântăreața a decis să spună tot adevărul VIDEO

Monden
Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut? Cântăreața a decis să spună tot adevărul VIDEO
Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut în trecut?

Ce s-a întâmplat între Daniela Gyorfi și Carmen Harra? S-a aflat că cele două vedete ar fi apelat la violență pentru a termina un conflict. Celebra cântăreață de manele a spus adevărul. Ce s-a întâmplat între acestea? Unii dintre fani au auzit că totul s-ar fi petrecut din cauza unui bărbat. Cei care le urmăresc pe staruri pe rețelele de socializare abia au crezut veștile recente. ,,Ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi”, a povestit ea.

Daniela Gyorfi, detalii despre conflictul cu Carmen Harra: s-au bătut?

Daniela Gyorfi este una din cele mai cunoscute cântărețe de manele de la noi. Aceasta a avut colaborări renumite cu artiști extrem de iubiți din România, iar după zeci de ani continuă să își surprindă publicul. Blondina este apreciată de public și pentru faptul că este extrem de transparentă.

Solista a răspuns invitației lui Denise Rifai și s-a prezentat la emisiunea întrebărilor picante. Poate puțini din fanii ei își mai amintesc, dar cântăreața a fost în mijlocul unui scandal în anii ’90. Mai exact, ea ar fi ajuns să se certe ca la ușa cortului cu nimeni alta decât Carmen Harra. Totul s-a petrecut din cauza unui bărbat.

După aproape 30 de ani, Daniela Gyrofi a oferit explicații despre episodul incredibil de atunci. Artista a explicat că nu a existat nicio bătaie pentru fotograful Gabriel Hennessey așa cum se spunea sau pentru oricare alt bărbat. Ea a mai subliniat că și-a asumat relația din acea perioadă cu celebrul columbian.

,,Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Chestia asta cu bătăi…”

Cea din urmă a mai declarat că relațiile pe care și le-au asumat au fost cele importante cu care a și ieșit în public fără nicio rușine. Deși se zvonea și că ea și Hennessey au avut doar o colaborare la început ce s-a lăsat și cu o iubire pătimașă, relația lor a funcționat mai mult decât s-ar fi așteptat gurile rele.

,,În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul. Într-adevăr cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva.

Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi…niciodată în viața mea”, a explicat vedeta.

Alte mărturisiri

“Eu n-am uitat niciodată de unde am plecat, că am dormit cu mama în același pat, că am mâncat pâine uscată, sau biscuiți, înmuiate în apă, că umblăm în teniși iarna, pentru că nu aveam cizme …(…) Atunci când ai posibilități, uiți de obiceiurile din perioada de sărăcie, vă spun eu, și îți place să trăiești frumos, să faci lucruri pe care nu le-ai făcut sau pe care credeai că nu le vei face, fiind sărac“ este parte din răspunsul pe care celebra cântăreața l-a oferit la întrebarea-cheie “Ce v-a învățat sărăcia?” în cadrul ediției de aseară “40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

“(…) Este clar că în orice parteneriat ajutorul este reciproc. (…) A fost o chestie reciproc avantajoasă. Nimeni nu voia să-și asocieze imaginea, în 2006, cu acest gen muzical (…) iar datorită mie, cântăreții de manele au fost mai ușor acceptați (…)”, este parte din răspunsul oferit de artista la întrebarea roșie.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Putin, palat de 1 miliard. Imagini uluitoare din casa dictatorului
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Capital.ro
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se DAU 12.000 de lei de la STAT. Ce TREBUIE să scrie în CERERE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro