Cât costă spectacolele cu Maria Dragomiroiu sau Vali Vijelie pe litoral în această vară. Merită banii?

Cât costă spectacolele cu Maria Dragomiroiu sau Vali Vijelie pe litoral în această vară. Merită banii?
Cât costă spectacolele oferite de Maria Dragomiroiu sau Vali Vijelie?

Biletele s-au scumpit iar pentru cei care vor să își audă artiștii preferați. Spectacolele de la mare de anul acesta au devenit un moft pentru câțiva care țin la bugetul cu care pleacă de acasă în concediul de vară. ,,Nu putem juca pe 10 lei, nici un cornet de semințe nu iei!”, spune impresarul Bebe Mihu. Cât costă show-urile celebre cu Maria Dragomiroiu și Vali Vijelie? Iată cât trebuie să plătească românii pentru distracția din vara aceasta!

Cât costă spectacolele cu Maria Dragomiroiu sau Vali Vijelie: biletele s-au scumpit

Impresarul Bebe Mihu a vorbit despre show-urile pe care le organizează pe litoral deja de 32 de ani. Se dă startul distracției la malul mării din data de 14 iulie.

Românii care își petrec vacanța de vară pe litoralul românesc au la dispoziție artiști care mai de care mai cunoscuți precum: Mirabela Dauer, Daniela Gyorfi sau Jean de la Craiova ori Jean Paler și Axinte.

Prețul pentru un bilet era cândva doar 10 lei, iar anul trecut acesta creștea până la 30 de lei de persoană. Impresarul a subliniat că pentru o seară deosebită cu dans și distracție românii ar putea să ajungă să plătească și 50 de lei biletul la teatru de vară.

”Să vedem, după 10 iulie stabilim prețul. Anul trecut a fost de 30 de lei, dar nu putem juca nici pe 10 lei, nici un cornet de semințe nu iei, s-ar putea să ajungem în jur de 50 de lei biletul, la teatrele de vară. Circul joacă pe Litoral cu 70 și cu 90 de lei biletul”, a spus acesta, pentru ego.ro.

,,Începem pe 14 iulie”

Bărbatul a declarat că artiștii vor fi prezenți la teatrele de vară din Saturn, Neptun, Eforie Nord. Spectacolele vor începe pe 14 iulie și vor încheia la finalul lunii august.

”Vom fi prezenți la teatrele de vară din Saturn, Neptun, Eforie Nord, la Mamaia vom fi la Dorna, unde e cu cina inclusă. Jucăm vara asta și la Techirghiol, la Teatrul de vară ”Jean Constantin”, reabilitat din fonduri europene, acestea mai sunt teatrele de vară în picioare.

Începem pe 14 iulie și încheiem în funcție de vreme, la sfârșitul lunii august, probabil. Până în 2008 am stat un pic și în septembrie, venim de 32 de ani pe Litoral”.

Pe afișe mai există și alte nume uriașe din muzica zilelor noastre precum: Mihai Trăistariu, Mioara Velicu, Bogdan de la Ploiești, Raoul, Lorenna, Angela Rusu, Oana Radu, Ciro de Luca și Aurel Moga.