Daniel Pavel, despre momentele care nu s-au văzut la TV. Ce a reușit să facă Zanni la Survivor România

Daniel Pavel, despre momentele care nu s-au văzut la TV. Ce a reușit să facă Zanni la Survivor România
Daniel Pavel dă cărțile pe față. Momente din culisele „Survivor România”

Cel mai recent sezon din „Survivor România” s-a încheiat anunțându-și câștigătorul în persoana lui Zannidache. Numai că fanii au acuzat producătorii și au amendat decizia spunând că totul a fost regizat. Daniel Pavel, moderatorul concursului, a decis să vorbească despre acest aspect și a dat cărțile pe față.

Zannidache, câștigătorul „Survivor România”, contestat de fani

Zannidache a fost desemnat câștigătorul marelui premiu de 50.000 de euro de la „Survivor România”. Decizia a fost aspru contestată de o parte din fani, majoritatea spunând că Elena Marin ar fi trebuit să câștige concursul.

De altfel pe tot parcursul concursului difuzat de Kanal D, relațiile dintre Zannidache și Elena Marin au fost foarte tensionate. Multe dintre lucrurile întâmplate în Republica Dominicană nu s-au văzut pe micul ecran.

Tensiunile dintre cncurenții „Survivor România” au ajuns la cote maxime, multe culminând cu acuza dure. Elena Marin, marea pierzătoare a concursului declara recent că nu îl conisderă pe Zanni prieten și nici că va mai ține legătura cu el.

„Singura noastră interacțiune a fost la acea cină organizată de Kanal D. M-am dus la el când am ajuns, era împreună cu alți colegi, ne-am îmbrățișat și mi s-a părut destul de rece. Asta a fost tot. Nu cred că vom păstra vreo legătură, dar sunt deschisă.

În momentul în care am intrat în competiție, am fost alături de el, am empatizat cu povestea lui și doream să îl ajut în anumite privințe. Cred că, dacă voi primi telefon de la el și îmi va cere ajutorul, cu siguranță i-l voi acorda fără probleme.”, a declarat Faimoasa Elena Marin.

Daniel Pavel dă cărțile pe față. Momente din culisele „Survivor România”

Într-un interviu acordat celor de la Viva!, moderatorul concursului, Daniel Pavel a decis să vorbească deschis despre controversele din jurul lui Zannidache, despre culisele show-ului și despre tensiunile din spatele camerei de luat vederi.

„Zanni a fost în egală măsură contestat și iubit, așa cum s-a întâmplat și cu Elena, Albert. Zanni este câștigătorul absolut, fără dubiu, al „Survivor România 2021. Eu nu cred în acest cuvânt „hater, este un termen de formă, și nu de fond, de conținut.

Nu cred că există ură cu adevărat. Sunt telespectatori pătimași și le-aș mulțumi și pe această cale pentru incredibila lor capacitate de a rămâne amorsați pe noi, pe ceea ce se întâmpla acolo.” povestește Daniela Pavel celor de la Viva!.

Întrebat despre acuzațiile legate de așa-zisa regie a producătorilor de a-i da premiul de 50.000 de euro lui Zannidache, Daniel Pavel a vorbit deschis și despre acest aspect.

Survivor România este un format de televiziune cu reguli clare, ceea ce implică și o regie, este singura modalitate prin care poți reda complexitatea trăirilor, a probelor, prin care poți urmări evoluția concurenților și a concursului și transmite emoția acasă, dar este o regie în termeni de televiziune.”, mai spune moderatorul Daniel Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI