Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Zanni. Ce a spus Faimoasa, chiar acum

Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Zanni. Ce a spus Faimoasa, chiar acum
Adevarul despre relatia dintre Elena Marin si Zanni. Ce a spus Faimoasa, chiar acum

Elena Marin și Zanni de la Survivor au avut o relație destul de tensionată, pe tot parcursul competiției. Deși show-ul s-a încheiat și Zanni a ieșit câștigător, cei doi concurenți nu au rămas prieteni nici după reîntoarcerea în România. Ce spune concurenta despre Zanni, adevărul despre relația celor doi s-a aflat abia acum!

Faimoasa Elena Marin spune că, deși Zanni avea nevoie de marele premiu, din punctul ei de vedere, lucrurile nu au ieșit așa cum ea se aștepta. Cu toate acestea, este mândră de evoluția ei în competiția Survivor și declară că a luptat foarte mult pentru a rămâne în joc.

Adevărul despre relația dintre Elena Marin și Zanni

Elena Marin nu crede că va păstra legătura cu Zanni, însă este gata oricând să-i ofere ajutorul, în caz de nevoie:

„Singura noastră interacțiune a fost la acea cină organizată de Kanal D. M-am dus la el când am ajuns, era împreună cu alți colegi, ne-am îmbrățișat și mi s-a părut destul de rece. Asta a fost tot. Nu cred că vom păstra vreo legătură, dar sunt deschisă. În momentul în care am intrat în competiție, am fost alături de el, am empatizat cu povestea lui și doream să îl ajut în anumite privințe. Cred că, dacă voi primi telefon de la el și îmi va cere ajutorul, cu siguranță i-l voi acorda fără probleme.”, a declarat Faimoasa pentru Viva!.

Deși Elena Marin nu-i poartă ranchiună lui Zanni, Faimoasa spune că încă dor secvențele în care colegul ei de echipă o acuză pe nedrept de anumite lucruri.

„Singurele sentimente pe care încă le retrăiesc sunt acele momente pe care le revăd pe rețelele sociale sau la televizor, în care el mă acuză de anumite lucruri, nedrepte, așa cum am spus și în competiție, și încă doare. Am văzut că a scos piesă nouă, felicitări pentru ceea ce a reușit, pentru parcursul pe care îl are! În afară de faptul că sunt încă rănită de ceea ce s-a întâmplat, nu țin niciun fel de ură.”, a mai spus vedeta.

Zanni a câștigat Survivor 2021

După o luptă crâncenă și accidentări în lanț, Survivor 2021 și-a desemnat câștigătorul: Zanni. Cele șase luni petrecute în Republica Dominicană i-au adus concurentului marele premiu de 50.000 de euro și mult mai multă faimă. Cu banii câștigați, Zanni vrea să-și ia un apartament, pe care să-l amenajeze împreună cu fanii care l-au susținut pe tot parcursul competitiției Survivor 2021.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez.”, a precizat Zanni.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI