Marius Crăciun își schimbă meseria după Survivor România. Surpriza pregătită de Războinic

Marius Crăciun își schimbă meseria după Survivor România. Surpriza pregătită de Războinic
Marius Craciun isi schimba meseria dupa Survivor Romania. Surpriza pregatita de Razboinic

Marius Crăciun a luat o decizie radicală, după participarea la Survivor România. Surpriza pregătită de Războinic, nimeni nu se aștepta! Iată ce ne pregătește fostul concurent al celei mai iubite competiții de la Kanal D.

Marius Crăciun își schimbă meseria după Survivor România

Marius Crăciun a decis să se reprofileze, după Survivor România. Deși a ajuns până în finala concursului, dar nu a câștigat marele premiu, Războinicul a plecat acasă cu sute de mii de fani, care i-au rămas prieteni.

Participarea la Survivor România l-a determinat pe Marius Crăciun să se reprofileze. Tânărul se gândește serios la o carieră sportivă, așa că visează să devină instructor de fitness.

„În următoarea perioadă îmi doresc să mă liniștesc, momentan, apoi voi face cursurile de instructor de Fitness. Îmi încerc norocul în acest domeniu, mai ales că sunt dornic să le împărtășesc și altora din cunoștițele mele, să îi ajut să devină cea mai bună versiune a lor.”, a spus Războinicul.

Marius Crăciun are doar cuvinte de laudă la adresa colegilor

Cu colegii de la Survivor România, concurentul a rămas în relații foarte bune și are la adresa lor doar cuvinte de laudă.

„Albert este un băiat cuminte și respectuos, dornic de a demonstra tot ce poate, Maria este foarte drăguță și o adevărată luptătoare, dar știe și cum să se distreze. Sorin, un băiat tare calculat, este atent la detalii, iar Maria are enorm de mult bun simț, este foarte matură și deschisă.

Despre Sindy pot să vă spun că e plină de energie, o sportivă de excepție și o persoană carismatică, iar Starlin este un personaj care are multă experiență de viață și… energie! Andrei are cea mai amplă caracterizare: este un luptător determinat și dornic de a învinge orice obstacol, un băiat extrem de sufletist și prietenos, foarte respectuos și bine crescut”, a precizat Marius.

Vedeta se bucură de faima dobândită de la Survivor

Deși competițiile sportive nu-i sunt străine, Marius este de părere că Survivor România i-a adus cea mai mare faimă. Lumea îl recunoaște pe stradă și îl felicită pentru participarea la competiția din Republica Dominicană.

„Încerc să nu îmi fac prea mari așteptări după Survivor, dar deja lumea mă oprește pe stradă să facem poze, să mă felicite pentru parcursul meu în competiție și pentru comportamentul meu, e un sentiment extraordinar.”, a mărturisit vedeta.

Vedeta s-a remarcat prin participarea la numeroase show-uri de supraviețuire, cum ar fi „Ferma’ și „Ninja Warrior’, unde a fost la fel de războinic ca la Survivor România. Însă, competiția din Republica Dominicană i s-a părut mult mai solicitantă.

„Mi-am dorit să particip la această emisiune deoarece este sportivă și necesită nu doar mult curaj, ci și ambiție, dorință sau calități sportive, așa că m-am capabil să particip, să fac față. Mi-am dorit să trăiesc această experiență unică și să îmi demonstrez mie și familiei mele de ce sunt în stare”, a declarat Marius Crăciun pentru Viva!.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI