Ce i-a spus Gabriel Cotabiță lui Răzvan Simion despre astrologul pe care îl are: ‘Te demoralizează dacă știi dinainte’

Ce i-a spus Gabriel Cotabiță lui Răzvan Simion despre astrologul pe care îl are: 'Te demoralizează dacă știi dinainte'
Gabriel Cotabita, la Neatza

Gabriel Cotabiță a venit azi în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani. El a interpretat piesa de succes ”O nouă zi”, pe care a lansat-o dinainte de pandemie, pe muzica semnată Andrei Tudor, versurile semnate Andreea Andrei.

Ce i-a spus Gabriel Cotabiță lui Răzvan Simion despre astrologul pe care îl are

Gabriel Cotabiță, denumit de Răzvan Simion, în direct, ”Supraviețuitorul” a venit azi în platoul emisiunii de la Antena 1. Acesta a vorbit despre mai multe teme, printre care muzică, filme, dar și… astrologie. Gabriel Cotabiță a vorbit despre muzica care se face la ora actuală.

”La ora actuală s-a demonetizat valoarea (n.red. a pieselor). S-a ajuns la multa superficialitate, dar nu numai la noi. Nu se mai caută texte adânci. Dar eu trebuie sa ma bucur de ceea ce fac, de ceea ce cânt.”, a spus reputatul artist.

Chestionat de Răzvan Simion pe seama astrologului personal, care i-ar fi prevestit chiar și evenimentele de sănătate petrecute în urmă cu șase ani, atunci când a suferit un infarct, artistul a spus:

”Am un astrolog, dar nu e bine să le știi dianainte, că te demoralizează”, a comentat acesta.

Cum preocuparea multora în timpul pandemiei au devenit filmele de pe platforme, artistul a mărturisit că nu obișnuiește să se uite la seriale.

”Nu mai reușesc să ma concentrez la filmele noi, iar chestia cu serialele mi se pare lipsită de sens, pentru că se întinde pe mai mult timp.”, a mai spus artistul.

”Mi s-a zis ce urmează”

În ce privește starea de sănătate a artistului, amintim că la începutul lunii trecute acesta s-a simţit rău și a fost internat în spital.

”De vreo 2 ani, supraviețuiesc numa’. Se numește Supraviețuitorul. De când am schimbat anul, am trecut prin probleme de sănătate ciudate. De 5 ani mi se tot întâmplă, de când am stat în comă.

Se pare că anul acesta a fost nefast pentru mine. Am fost de Revelion în spital, cu covid-19. Apoi m-am internat cu tiroida, luna trecută.

Nu a fost AVC, daca era, nu mai eram aici. A fost cu tiroida. Nu m-am operat, m-am tratat. Am făcut o astrogramă, mereu fac. Sunt Scorpion, trebuie să știu ce se întâmplă. Mi s-a zis ce urmează”, spunea, recent, Gabriel Cotabiță la emisiunea lui Măruță.

”Astrograma se schimbă, treci prin diverse. Mi-a făcut-o o prietenă la început de an și mi-a zis că o să am o problemă, dar scap de ea. Nu m-am speriat, sunt obișnuit. Problema vine, tot ce poți să faci e să fii pregătit, trebuie să nu te sperii, să nu se sperie cei din jur”, a mai spus artistul.

Urmăriți Playtech.ro și pe