Dani Oțil a făcut anunțul pentru fanii emisiunii Neatza. Ce se întâmplă luni

Dani Oțil a făcut anunțul pentru fanii emisiunii Neatza. Ce se întâmplă luni
Dani Otil a facut anuntul azi

Dani Oțil și soția sa, Gabriela Prisăcariu, se pregătește din moment în moment să își strângă bebelușul la piept, iar prezentatorul anunța la începutul săptămânii că evenimentul s-ar putea produce chiar săptămâna aceasta.

Dani Oțil a făcut anunțul pentru fanii emisiunii Neatza

Însă Dani Oțil nu a dorit să spună cu exactitate ziua în care i se va naște copilul, pentru a ține acest eveniment cât mai privat și departe de ochii presei.

”Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania. Am ales o clinică cu cârciuma peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, spunea Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, ediția de luni.

Însă azi, în ediția de vineri a emisiunii, Dani Oțil a făcut o mărturisire surpriză, spunând că luni, 13 septembrie, va lipsi de la emisiune. Deși nu a spus motivul pentru care va lipsi, s-ar putea înțelege asta, având în vedere că soția sa trebuie să nască din moment în moment și cel mai probabil lipsa acestuia de la emisiune va avea loc pe fondul acestui eveniment atât de special în viața fiecărui om.

Tot în ediția de azi a emisiunii, Dani Oțil a spus și cât l-a costat nunta, dar și când va face botezul fiului său:

”Pe mine m-a costat toată nunta 6.000 de lei. Botezul o sa îl pun după perioada asta de nunți”, a declarat Dani Oțil care a spus că nu mai vrea ca unii să îi strice evenimentul, așa cum s-ar fi întâmplat la nunta sa și că botezul îl va pune în funcție de agenda unora, când aceștia sunt ocupați.

”Trăiesc o dramă în prag de naștere”

Tot săptămâna aceasta, Dani Oțil avea să mărturisească că încă nu a găsit încă un nume pentru fiul său, deși soția sa se află în pragul de a naște.

”Trăiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheama tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten a scris pe fișele lui ”copilul fără nume”. Acum, posesorii de câini nu le mai pun nume câinilor gen Rex, ci acum îi numesc Arthur. ”, a mai zis Dani Oțil în ediția de luni a emisiunii.

Soția prezentatorului mărturisea însă cu ceva timp în urmă că și-ar dori ca familia lor să fie mai numeroasă și că este binevenit și un al doilea copil.

„Sunt o doamnă acum, sunt doamna Oțil! Sunt foarte bine, mă simt bine, sunt foarte fericită. Nu mai am grețuri, am trecut de acea perioadă. Dacă Dumnezeu o să vrea și al doilea copilaș, el este binevenit. Mi-aș dori să nu ofer mai multe detalii, pentru că este o perioadă foarte intimă pentru mine, dar și pentru soțul meu”, spunea Gabriela, pentru Playtech.ro.

De altfel, și Dani Oțil spunea în emisiune că bebelușul care se va naște din moment în moment este doar primul dintr-un viitor ”clan Oțil”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI