Dani Oțil i-a făcut soției sale cel mai frumos compliment la Neatza. Ramona Olaru și Răzvan Simion s-au înmuiat pe loc când l-au auzit

Dani Oțil i-a făcut soției sale cel mai frumos compliment la Neatza. Ramona Olaru și Răzvan Simion s-au înmuiat pe loc când l-au auzit
Dani Oțil i-a făcut soției sale cel mai frumos compliment la Neatza.

Dani Oțil i-a făcut soției sale cel mai frumos compliment, în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru și Răzvan Simion au fost cu adevărat impresionați.

Dani Oțil i-a făcut soției sale cel mai frumos compliment la Neatza

Dani Oțil i-a făcut un superb compliment Gabrielei Prisăcariu, acum, în prag de a-l a aduce pe lume pe primul membru al ”clanului Oțil”. Într-o discuție cu Ramona Olaru despre cum arată persoanele atunci când dorm, el a ținut să mărturisească că soția sa și pisica sa dorm cel mai frumos.

”Mai frumos decât sotia și pisica nu doarme nimeni pe planeta Pământ. Eu în trecut am avut… ce sa vă zic…ma întreba dacă sforăie. Eu ziceam ca nu… că a trecut vecinul cu excavatorul, de fapt”, a mărturisit Dani Oțil.
La o astfel de dezvăluiri, Ramona Olaru și Dani Oțil s-au înmuiat, practic, exclamând ”awwww!” în acelasi timp. Totodată, Ramona Olaru a ținut să mărturisească că și are un somn frumos și că arată ca o prințesă atunci când doarme, deoarece i s-a spus asta.
”Eu arăt ca o prințesă când dorm. Mi s-a spus asta, persoana aceea nu avea de ce să mă mintă. Eu am tot zis că o să pun o cameră de luat vederi și o să mă filmez când dorm”, a declarat Ramona Olaru.

Dani Oțil se pregătește să devină tătic

Dani Oțil se pregătește săptămâna aceasta de venirea pe lume a primului său copil. Recent, acesta a spus că va fi ultima sa beție, deoarece va intra în rolul de tată cu toate drepturile.

”Dani: Azi e ultima beție, că dupa aceea trebuie să am grijă de cel mic.

Răzvan: Abia aștept săptămâna viitoare, ca să îți măsor cearcănele!

Dani: Mi-am făcut și o listă de reproșuri pentru copil. Trebuie să mă facă fericit precum e domnul Halep, care stă in tribună și numără banii”, a fost mărturisirea pe care Dani i-a făcut-o colegului său de platou, Răzvan Simion.

În ediția de luni a emisiunii, Dani Oțil a spus că soția sa ar putea naște în această săptămână, astfel că minunea este așteptată a se întâmpla, din moment în moment.
”Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania. Am ales o clinică cu cârciuma peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, spunea ieri Dani Oțil în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.