Dani Oțil a făcut anunțul cel mare, chiar azi. Când va naște Gabriela, soția lui, de fapt

Dani Oțil a făcut anunțul cel mare, chiar azi. Când va naște Gabriela, soția lui, de fapt
Dani Oțil a făcut anunțul cel mare, chiar azi.

Dani Oțil a făcut anunțul cel mare chiar azi, în ediția de luni a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. El a spus când va naște soția lui, frumoasa Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil a făcut anunțul cel mare, chiar azi

Dani Oțil și soția așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe băiețelul. Conform spuselor lui Dani Oțil, acest moment nu este deloc departe, căci minunea s-ar putea produce chiar în această săptămână. Nu a vrut însă să menționeze ziua exactă, întrucât nu dorește ca presa să poposească în fața casei lui, însă a dat un indiciu despre clinica la care va naște soția sa.

”Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania. Am ales o clinică cu cârciuma peste drum. Acolo o să stau, că cică nu ai voie în interior”, a mărturisit Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil este un prezentator de televiziune talentat și un om de afaceri de succes, astfel că cu siguranță clinica aleasă pentru ca soția sa să nască este una de lux.

Însă Dani Oțil a mărturisit cu ce probleme se confruntă acum, în pragul nașterii fiului său. Se pare că cei doi viitori părinți nu s-au decis nici acum asupra numelui pe care micuțul îl va purta și încă îl mai numesc ”Cârcel”.

”Traiesc o dramă în prag de naștere. Jumătate din numele puse pe o listă nu sunt adecvate, îl cheama tot Cârcel, nume de cod, iar domnul doctor, care ne e și prieten a scris pe fișele lui ”copilul fără nume”. Acum, posesorii de câini nu le mai pun nume câinilor gen Rex, ci acum îi numesc Arthur. ”, a mai zis tot azi Dani Oțil.

Mesajul Mihaelei Rădulescu pentru Dani Oțil, înainte de a deveni tătic

Dani Oțil așteaptă cu nerăbdare momentul venirii fiului său pe nume, este emoționat peste măsură, iar despre acest eveniment important al vieții sale a vorbit chiar și fosta lui parteneră, Mihaela Rădulescu. Aceasta a avut, de altfel, numai cuvinte frumoase la adresa lui și a mărturisit că se bucură cu toată inima pentru alegerile fostului ei iubit, întrucât știe că asta și-a dorit întotdeauna.

„Va fi un tată minunat. Minunat! Mă bucur enorm că e fericit și că are o fată superbă lângă el. Și asta și-a dorit el cel mai mult, și mă bucur din toată inima că i se întâmplă. Va fi tată, va fi soț, va avea exact viața pe care și-a dorit-o și mă bucur enorm pentru el. Le doresc numai bine!”, a spus Mihaela Rădulescu recent, pentru ciao.ro