Dani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan. Ce propunere subtilă i-a făcut

Dani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan. Ce propunere subtilă i-a făcut
Dani Mocanu, mesaj pentru Anamaria Prodan. Ce propunere subtila i-a facut

Celebrul manelist Dani Mocanu i-a transmis un mesaj de zile mari impresarei Anamaria Prodan. Ce propunere i-a făcut controversatul afacerist fostei partenere de viață a lui Laurențiu Reghecampf. Fanii lui Dani Mocanu au rămas fără cuvinte.

Dani Mocanu o curtează pe Anamaria Prodan?

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este cel mai mediatizat subiect al anului, reușind să țină caldă prima pagină a publicațiilor mondene românești.

Celebra impresară de fotbali și antrenorul de la Universitatea Craiova și-au spus adio după o căsnicie de 15 ani, în care au reprezentat unul dintre cele mai solide și influente cupluri din lumea fotbalului autohton și nu numai.

După ce Anamaria Prodan a declarat că nu mai există cale de împăcare între ea și tatăl fiului ei Bebeto, manelistul Dani Mocanu i-a transmis un mesaj curtenitor frumoasei vedete, pe pagina lui oficială de Facebook.

Îmbrăcat în haine de firmă, așa cum obișnuiește să apară în videoclipurile sale, într-un costum negru, pantofi lăcuiți asortați și o cravată colorată, Dani Mocanu s-a pozat stând în fața unei superbe limuzine fiind pregătit să apară la ușa Anamariei Prodan, cu promisiunea de a o „face fericită” pe celebra impresară.

„Anamaria Prodan vin sa te iau … bani ai …dar sunt sigur ca in viața ta ai dus lipsa de anumite lucruri … te fac fericita.”, a scris Dani Mocanu în dreptul fotografiei pe care a postat pe rețelele de socializare.

Ce mesaj i-a transmis Anamaria Prodan fostului ei partener Laurențiu Reghecampf

După săptămâni întregi în care a luptat pentru a-și proteja familia și de a-și salva căsnicia, Anamaria Prodan a declarat că nu mai există cale de împăcare pentru ea și Reghe. Mai mult, agentul FIFA face tot posibilul pentru a trece cu bine peste această dezamăgire și de a ieși din situația neplăcută în care se află familia sa.

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a demonstrat de-a lungul anilor că este o femeie puternică, care nu se lasă doborâtă de nicio problemă, indiferent de natura sa.

Impresara nu a vrut să comenteze foarte mult la adresa lui Laurențiu Reghecampf din respect pentru fiul lor Bebeto. Cu toate acestea, vedeta i-a transmis un mesaj dur fostului ei partener.

Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui.

În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe.

Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru.”, a declarat recent Anamaria Prodan.