Anamaria Prodan, atac virulent la adresa lui Reghe: ”Și-a jefuit familia pentru amantă”. Nu s-a mai abținut și a dat cărțile pe față

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit, iar antrenorul așteaptă să iasă actele de divorț.

Ce a putut să spună Anamaria Prodan despre soțul ei

Între timp, impresara se distrează și se gândește deja la următorul său partener, având în vedere că soțul ei are deja o relație de mai mult timp. Ea a declarat că nu mai există nicio cale de împăcare cu Laurențiu Reghecampf și a recunoscut că nu va ezita să se căsătorească pentru a treia oară, dacă va găsi bărbatul ideal.

Între timp, Anamaria Prodan se distrează de minune în încercarea de a merge mai departe după un astfel de eșec.

Impresara a ținut să adreseze câteva cuvinte despre soțul ei. Ea a spus că familia lui Laurențiu Reghecampf este consternată de ceea ce se întâmplă.

Anamaria Prodan a preferat să nu spună prea multe, de dragul băiatului pe care îl au împreună.

De altfel, se anunță un divorț foarte complicat, având în vedere averea pe care cei doi au acumulat-o de-a lungul timpului. Anamaria Prodan a spus că este ciudat faptul că soțul ei nu confirmă sau infirmă informațiile conform cărora ar avea o relație și ar urma să devină tată, din nou.

Scandalul continuă în relația Prodan-Reghecampf

”Laurențiu Reghecampf și-a jefuit familia pentru amantă. Aici mă voi opri, pentru că deja este mult prea urât și, repet, am un copil cu Laurențiu Reghecampf, care aș vrea să fie mândru de tatăl lui.

În acest moment, familia refuză să creadă că se întâmplă lucrurile astea, refuză să creadă că Laurențiu a fost implicat în așa ceva, refuză să creadă că, în timpul căsnicie, face copii cu altcineva, refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva, cu amante și așa mai departe.

Faptul că Laurențiu nu vorbește despre asta este un lucru ciudat. Faptul că el nu confirmă aceste lucruri înseamnă că, deocamdată, nu este adevărat. Când se vor confirma aceste lucruri, avocații noștri, ai familiei, vor avea de lucru”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și-a lansat în urmă cu puțin timp o carte autobiografică numită „Da, sunt cea mai bună”, în care a oferit amănunte despre relația cu Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți Playtech.ro și pe