Victor Becali a luat foc, în urma jignirilor în serie la adresa familei lui. Cum a amenințat-o în direct pe Anamaria Prodan

Victor Becali a luat foc, în urma jignirilor în serie la adresa familei lui. Cum a amenințat-o în direct pe Anamaria Prodan
Victor Becali a luat foc la adresa Anamariei Prodan

Anamaria Prodan nu dă înapoi și a pornit un nou atac împotriva fraților Becali. Ce a declarat celebra impresară la adresa lui Giovanii și a lui Victor Becali. Ce a declarat vărul latifundiarului din Pipera.

Cum l-a desființat Anamaria Prodan pe Giovanni Becali

Anamaria Prodan a răbufnit, din nou, la adresa lui Giovanni Becali, afaceristul declarând acum mai bine de o săptămână că Laurențiu Reghecampf ar fi vrut să semneze un contract cu firma sa de impresariat.

„Eu le-am transmis celor din familia Becali să-și vadă de viața lor. Dacă o singură dată mai fac mizerii și își bat joc de Reghecampf și familia mea… Dacă Reghecampf nu a spus nimic niciodată, nu înseamnă că e tâmpit.

Când vreodată s-a rugat Reghecampf de Becali să-l impresarieze? Niște dobitoci toți! Se bagă în seamă toți. Le recomand să-și vadă de pușcăria lor și de familiile lor, care sunt vai de mama lor. Dacă vorbesc eu de familia lui Giovanni și vin cu dovezi… E gata! E ultima data când le-am permis tuturor pușcăriașilor să îmi atace familia și să se bage în seamă.

Giovanni a văzut foarte multe filme. Să-și vadă de bătrânețea lui. Dacă vorbesc eu, se întoarce de unde a venit (n.r- pușcărie). În viața mea nu am fost atât de furioasă. Dacă vorbește Anamaria, oasele lor rămân acolo de unde s-au întors. Am dovezi. Ioan, Victor și Gigi Becali nu există pentru mine. Nu-i cunosc. Și ei să facă la fel.”, a declarat Anamaria Prodan la PRO X.

Victor Becali, atac subtil la adresa impresarei Anamaria Prodan

La auzul acestor declarații cutremurătoare ale Anamariei Prodan, Victor Becali nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj jur fostei partenere de viață a lui Laurențiu Reghecampf. Fratele lui Giovanni Becali a acuzat agentul FIFA de faptul că s-ar fi luat de familia sa.

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, puşcărie am făcut amândoi. Am fost la puşcărie, nu pot să neg evidența, nu? Dar dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Spuneți că nu e în regulă să zic asta, dar când ea zice că ne pune în genunchi, e în regulă?

Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte.”, a declarat Victor Becali la Radio Sport Total FM.

Urmăriți Playtech.ro și pe