18 sept. 2024 | 14:35

Dana Marijuana rămâne după gratii. Prima reacție a artistei după ce a fost prinsă drogată la volan: „Mulțumesc Poliției Române”

News
Dana Marijuana rămâne după gratii. Prima reacție a artistei după ce a fost prinsă drogată la volan: „Mulțumesc Poliției Române”

Exact pe 23 august, fanii artistei Dana Marijuana aflau că aceasta era prinsă sub influența drogurilor la volan. Ulterior, polițiștii luau decizia de a-i suspenda carnetul, dar lucrurile aveau să se complice și mai rău. Artista avea să fie arestată ca suspect principal și într-un dosar de trafic cu stupefiante, astfel că măsura arestului preventiv a fost pusă în aplicare. Astăzi, la aproape 2 luni, autoritățile au decis că Dana Marijuana rămâne după gratii, aceasta având și o primă reacție după ce a fost prinsă drogată la volan.

Dana Marijuana, cu carnetul luat, și cu dosare penale

După o lungă perioadă de absență de pe scenele românești, părea că viitorul sună bine pentru artista Dana Marijuana. Ba mai mult, la un oment dat se lăuda că are concerte plătite, iar fanii mai aflau și din ce bani trăiește Dana Marijuana, artista spunând atunci că „Sper să văd luminița de la capătul tunelului”.

Toată lumea spera că lucrurile au intrat pe un făgaș normal pentru artistă, numai că vine luna august când se află de dosarul penal intentat de procurorii cosntănței, în care era suspecta principală  în traficul de stupefiante.

Dana Marijuana rămâne după gratii. Prima reacție a artistei după ce a fost prinsă drogată la volan “Mulțumesc Poliției Române”

Tot atunci, era prinsă sub influența drogurilor la volan, fiind ridicată de acasă de procurorii DIICOT. Ca o ironie, sau nu, artista era prinsă de polițiști tot în stațiunea 2 Mai, unde a avut loc și tragedia produsă de Vlad Pascu, în urma căreia au murit doi tineri nevinovați.

La perchezițiile făcute atunci, conform comunicatului DIICOT; polițiștii aveau să descopere cantități importante de stupefiante, înc azul ei find făcută precizarea că „s-a reținut și comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc”.

Dana Marijuana rămâne după gratii

Conform celor descoperite, DIICOT propunea măsura arestării acesteia, alături de alte persoane, pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzațiile de trafic de droguri.

Ulterior, Dana Coteanu, prin intermediul avocaților, depunea cererea de contestare a măsurii, așteptând decizia completului de judecată de pe lângă Tribunalul Constanța.

Dana Marijuana

Dana Marijuana

Decizia a venit în cursul zilei de ieri, astfel că magistrații constănței au decis prelungirea mandatului de arestare, implicit măsura arestului, pentru alte 30 de zile.

A apărut și prima reacție a artistei după ce a fost prinsă drogată la volan

La ieșirea din tribunal, reporterii au reușit să aibă și o primă reacție a artistei după ce a fost prinsă drogată la volan. Întrebată dacă a vândut sau nu droguri, și dacă essimte vinovată de acauzațiile care i se aduc, artista avea să răspundă:

„Reporter: Ai vândut droguri, Dana?

Dana Marijuana: „Nu.”

Reporter: Păi de ce te acuză?

Dana Marijuana: „Am vrut și noi o petrecere”

Reporter: Au găsit droguri la voi în mașină sau în casă.

Dana Marijuana: „Mă abțin”

Reporter: Cum te simți?

Dana Marijuana: „Foarte bine. Mulțumesc, Poliției Române. Pentru că sunt extraordinari și au dreptate tot timpul”, a declarat aceasta, conform Știrile ProTV.

Conform legislației penale învigoare, Dana Marijuana riscă ani grei de închisoare dacă probele de la dosar sunt concludente, iar magistrații vor ține cont de ele.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Insula superbă în care românii au început să investească și să ridice vile de lux! Se află la peste 9.000 de km distanță de țara noastră
EVZ.ro
Fostul „socru” al Prințesei Diana, acuzat de viol. Mohamed Al Fayed ar fi abuzat peste 20 de femei
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Rux și Opulență, refuz pentru Survivor România. Culisele afacerii
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Verdict pentru Traian Băsescu. Decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
Aceste tichete se majorează din octombrie 2024. Sumele în plus vor intra direct pe card
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro