Dana Budeanu, un nou mesaj violent. Dă de pământ cu toată lumea

Dana Budeanu, un nou mesaj violent. Dă de pământ cu toată lumea
Dana Budeanu, un nou mesaj violent. Dă de pământ cu toată lumea

A apărut cel mai nou episod al „Verdictului Politic“, cu Dana Budeanu, în care controversatul designer vorbește despre anumite restricții care au fost introduse doar în România, nu și în „lumea civilizată“, și despre alianța dreptei pentru a câștiga alegerile locale, în ciuda altor probleme majore, cum ar fi prăbușirea economiei. Mai multe detalii, în continuare.

Dana Budeanu dă de pământ cu liderii sus puși

În episodul de astăzi, Dana Budeanu a criticat noile măsuri instaurate în România și, potrivit cărora, terasele și cluburile se închid la ora 23:00 în șapte județe și în Capitală, punându-se astfel „limită la distracție“.

„În lumea civilizată nu există aceste restricții, toată lumea merge la terase, pe plaje, pe străzi, toată lumea se distrează, există aceleași cazuri confirmate ca număr oriunde în Europa. Nu este absolut nicio psihoză. Singura psihoză este în țările de sclavi, pentru că acolo trebuie să fie Singurele restrucții care se vor aplica vor fi pentru țările de sclavi, conduse de jigodii nenorocite, care nu au reușit și care nu au știut să ne pună cumva, nu pe harta lumii, undeva, astfel încât să nu mai fim tratați ca niște leproși, așa cum se întâmplă astăzi. Între țările UE nu există nicio restricție. Ceea ce se comunică în presă sunt minciuni. Niciun asimptimatic nu este carantinar, nu există ce există în România. Sunt niște aberații. Dar vă doresc să respectați asta, în special cei din horeca. Dacă aș fi avut două mese și aș fi fost un hipster care face cafea, aș fi făcut revoluție pentru cele două mese ale mele, pentru viața mea, pentru libertatea mea, pentru respectul pe care orice om îl merită“, a declarat Dana Budeanu în episodul 101 al „Verdictului Politic“.

„În timp ce economia se prăbușește, dreapta s-a unit“

Dana Budeanu a șters pe jos cu „așa zisa alianță a dreptei“, care încearcă să adune cât mai multe voturi în lupta pentru alegerile locale, în timp ce economia se prăbușește iar unii oameni au început să resimtă foamea.

„În timp ce economia se prăbușește definitiv, în timp ce voi ați început probabil să resimțiți foamea, dreapta s-a unit. Toți ăștia care și-o fac cu dreapta zilnic și-au dat mâna dreaptă și vor candida pe liste comune la locale. Cine dracu e dreapta? Cine suge același acadea? Este PNL, acest partid care are majoritatea în sondaje. Păi atunci de ce dracu nu aveți candidați la toate sectoarele voi singuri? Toate sondajele sunt niște făcături, pentru că și ăia care le fac, cu foarte mici excepții, sunt mână în mână cu partidele. Nu vă votează nimeni, că de aia faceți alianțe. Ce faceți mă, îi faceți campanie lui Clotilde? Tot ce înseamnă USRI plus Doi și-un sfert sunt niște gunoaie“, a mai spus vedeta dată afară cu scandal de Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI