Dana Budeanu, un nou anunț șocant: ”Mizele astea două sunt peste moartea rudelor voastre”

Dana Budeanu, un nou anunț șocant: ”Mizele astea două sunt peste moartea rudelor voastre”

Dana Budeanu a vorbit despre criza politică din România provocată de demiterea ministrului Sănătății Vlad Voiculescu.

Dana Budeanu, un nou anunț șocant

După anunțul premierului privind demiterea lui Voiculescu, USR-PLUS a anunțat că retrage sprijinul politic pentru Florin Cîțu.

Ea a declarat că singura modalitate care acest Guvern va putea rămâne în funcție este dacă Florin Cîțu pleacă din funcție și Ludovic Orban îi preia mandatul.

”Nu avea cum, era imposibil! Singura modalitate prin care acest Guvern va putea rămâne este dacă Cîțu, care l-a demis pe magician să se care și vine Orban înapoi. Este singura situație în care Guvernul ăsta mai poate continua”, a spus Dana Budeanu.

Vedeta i-a oferit și un sfat liderului PNL Ludovic Orban, spunându-i că miza alegerilor din PNL este diferită de cea a alegerilor USR-PLUS, iar cele două nu au nimic în comun cu miza poporului.

„Sfatul meu, domnul Orban, vreți să mă ascultați bine, nu vreți să mă ascultați este alegerea dumneavoastră, eu nu sunt în măsură să vă dau sfaturi pentru că aveți 30 de ani de politică în spate nu? Da! Miza alegerilor din PNL e una, miza alegerilor din USR – PLUS e alta, miza poporului este alta, adică a mea. (…) Poporul trebuie să înțeleagă! În PNL urmează alegeri, bătălia se dă între gruparea lui Orban și gruparea lui Cîțu, în USR – PLUS urmează alegeri bătălia se dă care e președintele fuziunii ăsteia dintre două ONG-uri”, a mai spus criticul vestimentar.

Dana Budeanu: „Care mafie? Ăia cu care guvernați voi?”

Ea a vorbit despre acuzațiile USR-PLUS privind mafia cu care s-a luptat Vlad Voiculescu și din cauza căreia a spus că a fost demis. Ea a spus că „mafia” despre care vorbește partidul lui Dan Barna ar fi chiar cei din PNL, alături de care sunt la guvernare.

„Mizele astea două sunt peste moartea rudelor voastre, peste morții voștri, peste libertatea voastră, peste ce vreți voi! Ce miză cu mafia? Vezi doamne, ce victimă e PLUS-ul care se luptă cu mafia. Care mafie? E o vrăjeală proastă. Care mafie? Nu sunteți voi la putere? Adică ăia cu care voi guvernați sunt mafionați, că mafia care domină de 30 de ani scena politică. Peste jumate din ăștia 30 de ani a stat PNL și PDL, adică ăia cu care voi guvernați, adică mafioți. Voi ați fost îndepărtați că sunteți proști. Năsui iese și vorbește despre mafie. Păi, nu îți e rușine că familia ta are cele mai multe contracte cu STS-ul?”, a spus Dana Budeanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI