Dana Budeanu, declarații șocante despre înmormântările din pandemie: ”Halești abuzuri, ajungi să halești orice”

Dana Budeanu a fost și este una dintre cele mai vocale personalități cu privire la pandemia covid-19 și a criticat în repetate rânduri restricțiile luate de autorități. Mai mult, Dana Budeanu a instigat mereu la nerespectarea acestor reguli și la ieșitul în stradă.

Dana Budeanu, declarații șocante despre înmormântările din pandemie

De data aceasta, Dana Budeanu a fost extrem de revoltată din cauza faptului că înmormântările persoanelor care au decedat de covid-19 se fac cu respectarea anumitor reguli, precum sigilarea sicriului și numărul limitat de persoane care au voie să participe la slujbă.

Ea s-a arătat stupefiată și a denunțat „mascarada” de la înmormântarea artistei Gabi Luncă, în care patru oameni îmbrăcați în combinezoane au venit să coboare sicriul în groapă. Revolta Danei Budeanu a pornit de la faptul că rudele artistei au atins, oricum, sicriul, neînțelegând de ce patru necunoscuți au venit pentru a coborî sicriul în groapă.

”Aici sunt nişte imagini de la înmormântarea doamnei Gabi Luncă. Siciriul a fost cărat de patru costumaţi. S-a văzut la televizor? Deci, mascarada s-a făcut.Nu știu dacă cineva a văzut, că imediat după aceea, pe sicriul doamnei Gabi Luncă s-au aruncat rudele și l-au ținut în brațe. Corect? Corect. Pentru ce este mascarada asta? Pentru ce au venit măscăricii ăia patru să care sicriul și să strice înmormântarea, când toată lumea a pus mâna pe sicriu? Ce e mascarada asta? De ce aţi sigilat sicriul?”, a fost observația făcută de Dana Budeanu, la Antena 3.

Dana Budeanu, declarații despre „abuzurile pe care le fac politicienii”

Dana Budeanu a făcut declarații șocante despre regulile pe care oamenii trebuie să le respecte privind înmormântările din pandemie. Ea s-a arătat revoltată de faptul că oamenii respectă aceste reguli și toată lumea „tace”.

În plus, ea acuză autoritățile de abuz și tupeu, arătându-se extrem de deranjată că oamenii nu vorbesc și nu se revoltă împotriva acestor abuzuri făcute de politicieni.

„Cronologic s-a întâmplat următorul lucru: anul trecut am asistat la o demență care cât de cât s-a desfășurat cu pauze și sincope (…) Abuzul, permanent, zilnic, de dimineață până seara, împotriva tuturor drepturilor fundamentale ale omului.

Este făcut, asumat, cu un tupeu nemărginit pe toate ecranele, susținut de toată presa, timp în care autoritățile care  au condus România până în decembrie, nu schițează niciun sunet. (…) Restul politicienilor tac. Toată lumea tace. Nimeni nu iese împotriva acestor abuzuri. Nimeni! Nici măcar poporul.

Dana Budeanu, despre înmormântările din pandemie: „100.000 de oameni au acceptat ca rudele lor să fie azvârliți ca la groapa comună”

Ea mai declarat că oamenii care acceptă abuzuri, ajung să accepte orice, atenționând că au fost 24.000 de oameni care au murit de covid-19 și au fost „azvârliți ca la groapa comună”.

„În secunda în care halești, încet, încet, abuzuri mici, abuzuri mijlocii, abuzuri mari, ajungi să halești orice. Asta ni se întâmplă. Sunt 24.000 de morți de COVID-19, care au fost înmormântați astfel. 100.000 de oameni care au acceptat ca rudele lor, mama, tata copilul, fratele, sora, bunicii să fie azvârliți ca la groapa comună.

Nu este nicio diferență între un lagăr de concentrare și ceea ce se întâmplă acum, din punctul de vedere al înmormântării unui om. Nu, pentru că am ajuns în situația în care tupeul nostru, al oamenilor simplii trebuie să fie mai puternic decât tupeul lor. Nu mai există altă soluție!”, a declarat Dana Budeanu, la Antena 3.