Dana Budeanu, luată la mișto după anunțul de astăzi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’

Dana Budeanu, luată la mișto după anunțul de astăzi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’
Dana Budeanu, luata la misto dupa anuntul de astazi. Lucian Mandruta a intervenit imediat

Dana Budeanu este recunoscută pentru părerile ei privind măsurile luate de autoritățile române în încercarea de a opri răspândirea virusului SarsCov2 în contextul pandemiei. Nu este prima dată când ea face apel la oameni să nu respecte măsurile impuse, invocând dreptul la libertate.

Acum, autoritățile încearcă să să convingă cetățenii să se vaccineze, iar campania merge destul de bine. La eforturile susținute ale autorităților se alătură și diverse companii, printre care și editura Curtea Veche și Diverta, care au anunțat că toți cei vaccinați vor primi o carte gratis.

Dana Budeanu, luată la mișto după anunțul de astăzi

În acest context, Diverta și Curtea Veche au anunțat că toți cei care și-au făcut vaccinul pot veni în magazine pentru a beneficia de o carte gratis.

„Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă Le mulțumim celor care au dat dovadă de curaj în pandemie și dorim să ne arătăm aprecierea printr-un mic gest celor care s-au vaccinat sperând să redeschidă lumea”, a anunțat lanțul de librării.

Cărțile oferite sunt de la editura Curtea Veche Publishing, iar oamenii pot alege dintre cărți „de ficțiune, non-ficțiune și cărți de copii, în stocul disponibil”, se arată în anunț.

Dana Budeanu a reacționat și a ținut să menționeze că nu va mai cumpăra niciodată de la Curtea Veche și Diverta.

„NU MAI CUMPĂR ÎN VIAȚA MEA NICIO CARTE EDITATA CURTEA VECHE ȘI NIMIC DE LA DIVERTA! FATAILOR! MARS!” , a fost mesajul  Danei Budeanu.

Cum a răspuns editura: „MARȘ LA DIVERTA!”

Ei bine, Curtea Veche a decis să îi dea replica faimoasei Dana Budeanu. Într-un mesaj plin de umor, editura a decis să răspundă la mesajul vedetei.

„Ne pare rău că am pierdut un cititor? De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți. ???

??PENTRU ĂȘTIA CARE RĂMÂN??

NU UITAȚI, FĂTĂLĂILOR ȘI AMEȚITELOR, CĂ PERSOANELE VACCINATE ÎNTRE 7-16 CU PRIMA DOZĂ POT MERGE ÎN ORICE MAGAZIN @divertaro DIN BUCUREȘTI SĂ-ȘI ALEAGĂ O CARTE MOCANGEALĂ.

AVEM 3 CATEGORII DE CĂRȚI: FICȚIUNE, NON-FICȚIUNE ȘI CĂRȚI PENTRU COPII. PUTEȚI ALEGE DOAR CATEGORIILE, NU ȘI CĂRȚILE.

CAMPANIA SE DESFĂȘOARĂ DE MÂINE (MARȚI 11 MAI) PÂNĂ DUMINICĂ 16 MAI. NU MAI PUTEȚI VENI LA MOCANGELI DUPĂ.

??MARȘ LA DIVERTA!?

Lucian Mândruță a salvat cele două postări făcute de Dana Budeanu și de Curtea Veche pe Instagram și le-a publicat pe Facebook, cu mesajul:

„Dana Budeanu boicoteaza Editura Curtea Veche si Diverta pentru ca doneaza carti vaccinatilor.
Prima poza. In a doua, editura ii da replica. Knock-out”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI