Dana Budeanu și-a testat fiicele de covid-19. Ce descoperire uluitoare a făcut, de fapt VIDEO

Dana Budeanu și-a testat fiicele de covid-19. Ce descoperire uluitoare a făcut, de fapt VIDEO
Dana Budeanu și-a testat fiicele de covid-19. Ce descoperire uluitoare a făcut, de fapt VIDEO

 Vestea care a șocat pe toată lumea. Ce descoperire uluitoare a făcut, de fapt, Dana Budeanu după ce controversata creatoare de modă și-a testat fetele gemene de COVID-19. Rezultatul i-a uimit pe toți, ce spune medicul Flavia Groșan despre analize.

Dana Budeanu o susține pe doctorița Flavia Groșan

Faimoasa Dana Budeanu susține felul în care doamna doctor Flavia Groșan își tratează pacienții diagnosticați pozitiv cu virusul Sars-C0v-2 după schema sa minune de tratament. De altfel, controversatul creator de modă a dezvăluit că și-a testat fetele gemene de COVID-19, iar rezultatul a venit ca o surpriză.

„Mă bucur că am putut o susțin. O susţin în continuare. Viața este despre oameni ca doamna Groșan. Viața cu bune și cu rele se trăiește cu zâmbetul pe buze fiind pozitiv. Găsind soluții bucurându-te în continuare de ceea ce mai poți să te bucuri. Viața nu se trăiește în panică.

Oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face enorm de multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când pe absolut toate posturile TV toți acești „specialiști” ne explică că pur și simplu trăim apocalipsa.

Eu dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la spital? Nu! De ce? Pentru că îmi este frică să mă duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am văzut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care să iasă și să spună: „Stați liniștiți, veniți! Avem grijă de voi!” Nu, toată lumea iese și spune „murim”, „se moare”; „nu mai avem niciun loc” – adică nu mai avem niciun loc, nu mai veniți.

Eu sunt un om normal, în acestă pandemie eu unde mă duc? Doamna doctor a ieșit, nu am auzit de ea un an, foarte grav de ea și de mulți alții ca dânsa. Noi oamenii nu am auzit de ea, de ce nu am auzit de ea?!”, a spus Dana Budeanu despre medicul Flavia Groșan, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

Dana Budeanu și-a testat fetițele de COVID-19

Creatoarea Verdictului de pe Youtube a declarat, în exclusivitate la Antena 3, că atât ea cât și fiicele ei gemene s-au testat pentru virusul COVID-19. Surpriza a fost că, la venirea rezultatului, creatoarea de modă a mărturisit că fetele sale, spre deosebire de mama lor, au anticorpii necesari pentru a combate infectarea cu nemilosul virus.

Fetițele mele nu au avut chestia asta. Ne-am testat toate trei. Mi-e rușine să spun asta… și am verificat anticorpii. Fetițele mele au anticorpii și eu nu. Eu trăiesc cu ele la modul lipit, totul este împreună, totul este în același timp, ele nu au avut niciodată nimic și au anticorpi”, a declarat Dana Budeanu.

În replică, medicul Flavia Groșan a explicat că aceste cazuri sunt foarte des întâlnite la copii:

„Copiii fac de regulă forme simple, ușoare. Am întâlnit mereu cazuri mama pozitivă, soț, ginere, fată negativ. Le întâlnesc frecvent”, a spus medicul Flavia Groşan la Antena 3.

Urmăriți Playtech.ro și pe