29 sept. 2022 | 16:46

Dan Negru uimeşte din nou lumea televiziunii românești. „Mă bucur că m-am convertit” EXCLUSIV

Monden
Dan Negru uimeşte din nou lumea televiziunii românești. „Mă bucur că m-am convertit” EXCLUSIV
Dan Negru uimeşte din nou lumea televiziunii românești.

Dan Negru face ce face și șochează o dată în plus lumea televiziunii românești. Cel supranumit „regele audienței” pentru performanțele sale de a produce de-a lungul anilor cele mai mari reușite la cârma unor emisiuni de divertisment, dar și a programelor de Revelion, cel puțin până la cel ce a făcut trecerea dinspre 2021 spre 2022, vedeta de televiziune face afirmații puternice pentru impact.ro.

Dan Negru uimeşte din nou lumea televiziunii românești

„La noi, piața de televiziune e un playback continuu. Nu e o nicio exagerare! Copiem unii de la alții, într-o proporție mai mare sau mică. Și împreună copiem de la cei de afară. Să vedem cât o să ne mai permitem să facem asta!”, spune Dan Negru pentru impact.ro, atunci când l-am provocat să-și spună părerea despre noul sezon de toamnă ce stă în fața principalelor televiziuni românești.

El este de părere că lumea își va schimba în cele din urmă opțiunile actuale, așa cum a făcut-o într-un fel el însuși, care de câteva luni prezintă la Kanal D o emisiune mai degrabă din sfera celor de cultură generală, total diferită față de cee ace făcea înainte.

„Mă bucur că m-am reorientat, că m-am convertit, într-un fel. Am devenit asemenea tâlharului bun de pe cruce, dacă vreți!”, comentează el pe scurt decizia de a prezenta emisiunea „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cu care a reușit să rămână în topul audiențelor și la Kanal D, în ciuda pesimismului cu care a fost initial întâmpinată schimbarea sa de optică, înregistrată în primăvară acestui an.

„Televiziunea nu-și propune să-i facă pe oameni să gândească. Dimpotrivă, le oferă facilul, divertismentul. Pe care nu-l voi comenta, fiindcă știu cum e să încerci și să reușești să faci audiență din dresură de șerpi. Sau din producții cu frumuseți blonde și brunet, după caz!”, sună a doua sa remarcă.

Dan Negru spune că genul de emisiune cu care și-a surprins audiența e una care conține „un microb periculos”.

„Emisiunea asta conține un microb periculos. M-aș bucura foarte tare ca el să cuprindă cât mai multă lume. Să o facă să gândească pentru ei înșiși. Pare că acest microb începe să se întindă deja!”, avertizează el.

Deși nu o spune direct, el face referire la „Câștigă România!”, emisiunea colegului său de breaslă, Virgil Ianțu, care a căpătat tronsoane orare mai bune în noul sezon la televiziunea publică.

„Poți câștiga foarte mult dacă ai cultură”

Însă Dan Negru susține că mai are un as în mânecă, pe care-l va scoate chiar la finele acestei săptămâni. Este vorba despre a doua emisiune de tip quiz-show, „Tu urmezi!”, în care exercițiile de minte, interviurile scurte, dar memorabile, și informațiile de cultură general fac casă bună.

„Duminică seară vom arăta o data în plus că poți câștiga foarte mult dacă ai cultură. Nu doar bani, deși vor fi și mulți bani puși la bătaie. Cei care vor reuși să gândească repede vor avea numai de câștigat.

Iar eu voi fi fericit dacă lumea va înțelege că televiziunea nu e mereu acel cerc de prieteni de care ai nevoie în viață. Uneori poate e mai bine să spargi tiparele!”, e de părere același Dan Negru.

Parteneri
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „De acolo de sus se bucură pentru tot ce vede “
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Ce a povestit Sebastian Țopescu, fiul regretatului Cristian Țopescu, la 6 ani de la moartea tatălui său
Unica.ro
Piața imobiliară a sărit în aer. Scumpirile nu se mai opresc
EVZ.ro
Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin pentru TOATĂ ROMÂNIA. Noile reguli de transport sunt deja în vigoare
Capital.ro
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie. Ministrul Muncii: "Avem un mecanism clar stipulat în lege"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
O nouă EPIDEMIE în TOATĂ Europa. BOALA care FACE deja RAVAGII
Mediaflux
Hidrologii, anunț de ultimă oră! 17 județe din țară, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro