Andreea Mantea, surprinsă cu inelul pe deget. Vedeta Kanal D se află în vacanţă. Foto

Andreea Mantea, surprinsă cu inelul pe deget. Vedeta Kanal D se află în vacanţă. Foto
Andreea Mantea, surprinsă cu inelul pe deget. Vedeta Kanal D s-a îndrăgostit pe loc de splendida bijuterie.

Andreea Mantea, surprinsă cu inelul pe deget. În urmă cu șase zile, Andreea Mantea a împlinit 36 de ani. Din cauză că în acest an a trebuit să fie prezentă la locul de muncă, moderatoarea de televiziune și-a sărbătorit ziua de naștere cu întârziere. Ce a făcut public pe conturile sale de pe rețelele sociale a luat prin surprindere toți fanii. Află în rândurile de mai jos care este povestea inelului cu care s-a pozat frumoasa brunetă.

Cum și-a petrecut Andreea Mantea ziua de naștere

În urmă cu șase zile, Andreea Mantea a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Numai că, din nefericire, ziua de naștere a prins-o pe vedetă la muncă, pe platourile de filmare. Chiar dacă planurile sale de sărbătoare au mai trebuit să aștepte, moderatoarea TV a savurat fiecare moment petrecut alături de colegii săi.

Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” de la Kanal D a fost sărbătorită pe măsură de colegii săi de muncă. În redacție, aceștia au așteptat-o pe brunetă cu multe cadouri și surprize. Asta în ciuda faptului că Andreea Mantea nu este o înrăită a petrecerilor date cu ocazia zilelor de naștere.

Bruneta a povestit că prima dată a dat petrecere la 18 ani, însă nu a rămas deloc impresionată de eveniment. Din acest motiv, zilele de naștere a preferat să și le petreacă alături de persoane dragi. În ultimii doi ani de zile, Andreea Mantea a ieșit în larg, cu barca, și a meditat la lumina lunii.

Din păcate, în acest an, nu a avut cum să pună în practică acest lucru. Însă vedeta de televiziune a mărturisit că a petrecut, totuși, un timp frumos cu colegii săi de pe platourile de filmare.

Andreea Mantea, surprinsă cu inelul pe deget

Andreea Mantea a decis, ulterior, să se răsfețe cu o scurtă vacanță în străinătate. Locul a fost unul de vis! Frumoasa vedetă s-a deplasat pentru câteva zile în regiunea Cappadocia din Turcia, unde a făcut câteva fotografii care i-au lăsat pe fanii săi muți de uimire. Prezentatoarea TV a postat o imagine în care apare cu un inel pe deget.

Cum era și de așteptat, toată lumea a crezut, în primă fază, că este vorba despre un inel de căsătorie. În urma explicațiilor oferite de moderatoarea de televiziune, internauții au înțeles că, de fapt, Andreea Mantea se bucură de inel în alte scopuri.

„Fascinată de zultanit! Își schimbă culoarea, aduce claritate și ajută la concentrare și atenție. Stimulează ambiția și inteligența. În timpul meditației poate aduce răspunsuri clare și concise întrebărilor care sunt puse”, a scris Andreea Mantea în dreptul imaginii cu inel pe care a publicat-o pe conturile sale sociale.

Citește și: Andreea Mantea se pregătește de nuntă. Cine este, de fapt, iubitul misterios care i-a dăruit inelul

Fotografia cu inelul cu piatră de zultanit poate fi vizualizată în galeria FOTO a acestui articol. Se pare că vedeta de televiziune a găsit splendida bijuterie în Turcia. Fascinată pe loc, moderatoarea a decis, cel mai probabil, să și-l achiziționeze.