Cove îi face concurență lui Dan Negru la concursurile de cultură generală. Ce emisiune apare la Prima TV EXCLUSIV

Cove îi face concurență lui Dan Negru la concursurile de cultură generală. Ce emisiune apare la Prima TV EXCLUSIV
Cove îi face concurență lui Dan Negru cu noua emisiune?

Cove s-a retras de la emisiunea “Flash Monden”, unde era amfitrion alături de Diana Bart, și-a încărcat bateriile în concediu și în această toamnă le va da întâlnire telespectatorilor Prima TV la quiz showul “Primii câștigă!”. Formatul nu este o premieră, Dan Negru fiind titularul a două concursuri de cultură generală, cu care este lider de audiență la Kanal D. Acum prezentatorul TV va avea și concurență. În exclusivitate pentru Impact.ro, Cove a oferit detalii despre noua lui emisiune.

Dan Negru vs. Cove: ce emisiune apare pe TV?

După plecarea de la Antena 1, Dan Negru a schimbat macazul și a testat publicul din România cu concursuri de cultură generală. După ce a impus “Jocul cuvintelor” în grila Kanal D, lui Negru i s-a mai dat pe mână, în toamna asta, un format pe aceeași temă “Tu urmezi”. Iată că și Prima TV mizează în toamna asta pe inteligența publicului telespectator, iar Gabriel Coveșeanu a fost desemnat prezentator.

,,La Prima TV o să fie o nouă emisiune, un quiz show și eu cred că va stârni un real interes, pentru că va fi o emsiune ce se va desfășura pe două planuri, pe de-o parte planul emisiunii difuzate la TV și al doilea plan este cel online. Adică eu voi fi în studio și voi adresa întrebările, telespectatorii răspund de acasă prin intermediul unei aplicații de pe telefon, tabletă și așa mai departe.

Nu, este doar pentru adulți. Sigur, dacă acei copii pot răspunde la întrebările de cultură generală atât de vaste încât să poată să câștige. Este un premiu zilnic pus în concurs, sunt 15 întrebări, toți cei care reușeșc să răspundă corect la toate întrebările, împart marele premiu”, a declarat pentru Impact.ro, Cove.

Ce spune Cove despre concurența cu Dan Negru

Cove este entuziasmat de noul proiect pe care îl va prezenta la Prima TV în această toamnă. Intră la concurență cu veteranul Dan Negru?

,,Oarecum , numai că lucrurile sunt total diferite, de asta spun că nu e un quiz show obișnuit în care concurenții se află în studioul de televiziune și dau răspunsurile acolo mai bine sau mai rău. Practic aici fiecare răspunde de acasă, din confortul propriei locuințe. Emisiunea va fi în direct de luni până joi de la 19.15.

Nu s-a stabilit data exactă când va intra pe post. Lucrăm pentru că e o emisiune care presupune destul de multă coordonare în zona asta tehnică ca aplicația să funcționeze perfect, toată lumea să poată intra, încă facem aceste probe, de îndată ce ele vor fi gata, demarăm”, a mai spus pentru playtech.ro, Gabriel Coveșeanu.

,Mă bucur că am dat acest trend”

Într-un interviu anterior, acord pentru playtech.ro, Dan Negru nu excludea faptul că va avea concurență, dar că acest lucru nu îl sperie, el fiind denumit “regale audiențelor” datorită recordurilor înregistrare cu revelioanele, dar și cu alte formate pe care și-a pus amprenta.

,,Mă bucur că am dat acest trend și pentru că piața TV de la noi e o copie, unii se copiază pe alții, sunt sigur că vom fi copiați. Mă bucură! Când am lansat primul show cu copii, Next Star, imediat am fost copiat, la fel a fost cu farsele. Sunt sigur că acum vor apărea copiii pe quiz de cultură generală și mă bucură mult asta”, ne-a povestea Dan Negru în urmă cu câteva săptămâni.

Cove preferă emisiunile în direct

Actor de meserie, Cove face televiziune din pasiune. Acesta consideră că noul format îi va pune în valoare abilitățile.

,,Cumva a venit acest proiect, îmi doream să fac și altceva. Îmi doresc emisiuni în direct, astea sunt cele care îmi plac cel mai mult și cumva proiectul acesta le îmbină. Este și o emisiune în direct, este și un concurs de cultură generală, cred că o să fie ceva extrem de interesant”, a precizat, pentru Impact.ro, prezentatorul TV.

De-a lungul timpului, au mai existat formate TV de cultură generală, printre care amintim “Vrei să fii milionar?” cu Virgil Ianțu la Prima TV și apoi cu Teo Trandafir la Kanal D. În prezent, Ianțu prezintă la TVR 1 emisiunea “Câștigă România”.