Dan Negru atacă, după îmbolnăvirea Andreei Esca. Ce a spus despre Pro TV

Dan Negru atacă, după îmbolnăvirea Andreei Esca. Ce a spus despre Pro TV

Dan Negru taxează concurența! După ce Andreea Esca a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus, prezentatorul TV a postat un mesaj pe rețelele sociale în care face comparație între postul de pe Pache Protopopescu și Antena 1. Acesta acuză că în timp ce o tabără a ales calea transparenței și a „scos în față“ vedetele infectate, cealaltă tabără a ales să ascundă anumite lucruri. Mai multe detalii, în continuare.

Andreea Esca, testată pozitiv de COVID-19

Știrista de la Pro TV, Andreea Esca, a fost confirmată 100% pozitiv de COVID-19. Vedeta ar fi contractat virusul în timp ce participa la o petrecere pe plajă, acolo unde normele de distanțare socială nu au fost respectate nici măcar la un nivel minim.

Până de curând, peste este acest subiect s-a așezat o tăcere de mormânt. Chiar și fiica îndrăgitei prezentatoare s-a comportat ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

După ce informațiile potrivit cărora vedeta Pro TV a fost infectată au fost confirmate, Andreea Esca a avut prima reacție. Mai exact, pe contul său de Instagram, știrista a postat o fotografie cu o cafea și o prăjitură, alături de un emoticon vesel, semn că se simte bine și nu este alarmată de faptul că testul ei a ieșit pozitiv.

Dan Negru atacă Pro TV: „habar n-am care…“

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Dan Negru îi „înțeapă“ pe rivalii de la Pro TV, atrăgând atenția asupra faptului că în timp postul de televiziune concurent ascunde vedetele infectate cu noul virus, postul Intact Media este complet transparent în ceea ce privește acest subiect.

„Două televiziuni românești au abordat total diferit virusul:

  • Antena a povestit și și-a arătat vedetele infectate
  • Pro n-a povestit și nu și-a arătat vedetele infectate.

Habar n-am care strategie e mai bună dar e o lecție de comunicare diferită pe același subiect. Poveste e de manual pentru breasla mea.

O breaslă în care totuși n-au fost cazuri răsunătoare de prezentatori TV faimoși afectați de COVID.

Am stat cu ochii pe ăi mai mari și Kimmel, Colbert, Fallon, Conti, Bonolis, Raab, Nagui n-au fost subiecte de breaking news-uri.

Au fost unii ca George Stephanopoulos de la «Good Morning America» , Chris Cuomo, Richard Quest sau Piero Chiambretti dar ăștia sunt din liga 2.

Totuși, marele război declanșat de virus e online vs media clasică (TV, radio). Un medic cunoscut a spus ieri:

«Populația să nu mai asculte prostiile care se spun pe rețele de socializare».

Adică, omul a împărțit oficial media:

Rețele socializare = prostii

Televiziune = știri oficiale.

Drew Carey zice că la sfârșitul crizei publicul o să aleagă câștigătorul: online sau media clasică: În gura cui vă uitați? Clasic sau online?“, a scris Dan Negru pe contul de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI