27 sept. 2021 | 22:57

Dan Bittman pornește mișcarea ‘Nu vreau’ în România: ‘Să văd dacă sunt un dobitoc și mă înjur cu autoritățile’

Monden
Dan Bittman pornește mișcarea ‘Nu vreau’ în România: ‘Să văd dacă sunt un dobitoc și mă înjur cu autoritățile’
A initiat o miscare in randul romanilor

Dan Bittman s-a remarcat la începutul pandemiei de covid-19 în România cu declarațiile prin care a instigat la ieșitul în stradă și protestatul față de restricțiile impuse de autorități.

Dan Bittman, noi declarații controversate despre covid-19

El își menține părerile și chiar a pornit mișcarea numită Nu vreau în rândul românilor. El a fost invitat în emisiunea lui Marius Tucă, acolo unde și-a reiterat părerile privind restricțiile din pandemie.

Dan Bittman a îndemnat românii la boicotarea măsurilor restrictive luate de autorități în contextul creșterii abrupte a cazurilor de covid în București, dar și în toată țara.

Mai multe localități au intrat în scenariul roșu, după ce au trecut de rata de infecție de 6 la mia de locuitori.

Ce mișcare a inițiat artistul

Astfel, artistul a pornit mișcarea Nu vreau și a îndemnat românii să își facă o fotografie cu o foaie pe care să scrie acest slogan și să o posteze pe Facebbok.

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în țara mea și sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni și mă înjur cu autoritățile. Fiecare dacă poate să-și facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuțele și prima maimuță zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred. V-am lăsat doi ani de zile să mă mințiți în față. Nu vreau să cred că ne vreți binele când, de fapt, ne vreți răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

Dan Bittman, despre pandemie: „A fost programată”

Luna trecută, cântărețul a declarat că pandemia a fost „programată” în urmă cu 10 ani și că nu a fost de fapt o epidemie la nivel global, ci doar „o boală foarte nasoală”.

Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000. 

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro