Dan Bittman, declarații aiuritoare despre pandemia de covid-19. Ce a putut să spună acum

Dan Bittman, declarații aiuritoare despre pandemia de covid-19. Ce a putut să spună acum
Dan Bittman, declarații aiuritoare despre pandemia de covid-19.

Artistul Dan Bittman a spus că pandemia de coronavirus a fost programată încă de acum un deceniu, iar că cifrele arată că nu a fost o epidemie la nivel global, ci numai ”o boală foarte nasoală”.

Dan Bittman, declarații aiuritoare despre pandemia de covid-19

„Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show, pe Aleph News.

Întrebat și dacă este de acord cu teoria potrivit căreia cineva a creat artificial această pandemie, muzicianul a spus: „Eu cred!”.

„Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman nu crede în numărul morților de covid

Acesta l-a adus în discuție și pe imunologul american Anthony Fauci, unul dintre cei care au luptat cu pandemia, încă de la debutul ei.

„Eu cred că Fauci are nevoie de a treia (doză- n.red.). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a mai spus Bittman.

În urmă cu câteva luni Dan Bittman mai făcea și alte declarații legate de numărul deceselor de coronavirus din România spunând că el nu crede că este real.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie, pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni, de Covid-19, în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie.

Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid, dar nu pot să înghit informația, fără discernământ”, a declarat Dan Bittman pentru Impact.ro.

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuți soliști din România. Încă de la debutul pandemiei el a s-a poziționat ca voce anti-coronavirus.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”.

Iar, în continuare, într-unul dintre comentarii, artistul a continuat: ”Chiar stăm să ne condamne niște proști la moarte prin indiferență?!”, mai spunea Dan Bittman în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI