Dan Bittman a făcut anunțul, după 2 ani de chin: „A început să se miște” (exclusiv)

Dan Bittman a făcut anunțul, după 2 ani de chin: „A început să se miște” (exclusiv)
Dan Bittman a făcut anunțul, după 2 ani de chin

Artistul Dan Bittman a făcut un anunț pentru fanii săi. Aflat într-o vacanță în Deltă, Dan Bittman a vorbit despre activitatea muzicală. Dan Bittman cântă acum doar cu trupa sa, Holograf, cu care revine în forță pe scenele din România, mai puțin în Capitală.

Dan Bittman a făcut anunțul, după 2 ani de chin

Dan Bittman a vorbit despre situația din muzică, după o perioadă în care concertele au lipsit cu desăvârșire. Artistul a mărturisit că a renunțat la proiectul solo și că acum merge la concerte alături de colegii săi.

„Cânt doar cu trupa. Am rămas în aceeași formulă Holograf, concertele merg mult mai bine, a început să se miște, dar să vedem ce va fi”, a declarat artistul, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Recent, Tino Furtună, clăparul formaţiei, spunea că între membrii formației există o frumoasă relație de prietenie.

„Orgoliul şi prostia creează mereu monştri, mai mici sau mai mari, care au darul de a strica prietenia. Se întâmplă mai peste tot şi nici noi nu am fost scutiţi de anumite ispite. Dar, ceea ce a fost diferit în trupa noastră e faptul că în afara laturei compozistice, a profesiunii de credinţă faţă de muzică, noi am avut şi avem până astăzi un atuu inegalabil: am fost, am rămas, suntem prieteni. Iar asta a contat enorm!

Eu, Edi Petroşel şi Dan Bittman suntem ingineri, de profesie. Edi Petroşel, spre exemplu, a terminat cu media peste zece. Şi asta fiindcă, în acele vremuri apuse, se dădeau şi 50 de sutimi pentru activitatea prestată în domeniul cultural”.

„E cam târziu pentru mine”

De asemenea, în paralel cu meseria sa de artist, Dan Bittman se ocupă și de parcul de sporturi nautice pe care-l deține.

„A funcționat mai bine în pandemie. Atunci veneau oamenii să fugă din București, acum au unde să se ducă. Lumea e doritoare să facă sporturi nautice, mai ales că avem tot ce ne trebuie. Doi ani la rând am avut aici campioni mondiali. Mereu căutăm să-l îmbunătățim. Am asfaltat aleile, am adus corturi pentru evenimente private. Așteptăm sportivii să vină”, a mai adăugat acesta.

Cât privește o posibilă revenire a artistului în postura de prezentator tv sau ca și concurent în vreun show, Bittman crede că nu mai are căutare, din cauza vârstei.

„E cam târziu pentru mine pentru astfel de emisiuni, îi las pe cei tineri, nu le ocup locul. Probabil, de la o vârstă, nu te mai vrea nimeni”, a mai spus artistul, care în prezent, potrivit propriilor sale mărturisiri, se află pentru o săptămână în vacanță, în Deltă.